«The Beatles» visvairāk straumētā dziesma ir «Come Together»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.thebeatles.com

Leģendārās britu grupas «The Beatles» visvairāk straumētā dziesma ir «Come Together», liecina jaunākie dati. Kā jau ziņots, ceturtdien mūzikas straumēšanas pakalpojumos beidzot tika ievietota «The Beatles» mūzika.

Lielākajā straumēšanas pakalpojumā «Spotify» pirmajās trīs dienā «The Beatles» dziesmas noklausītas 70 miljonus reižu. Tas nozīmē, ka Ziemassvētku brīvdienās vidēji katrs pakalpojuma lietotājs noklausījies vienu bītlu dziesmu.

Vispopulārākā dziesma ir «Come Together», kas straumēta vairāk nekā 2,3 miljonus reižu. Tas ir pirmais skaņdarbs «The Beatles» albumā «Abbey Road».

«Spotify» norāda, ka 65% klausītāju bija jaunāki par 34 gadiem. «Mēs palīdzam radīt pasaulē svarīgākās grupas jauno fanu paaudzi,» savā blogā raksta «Spotify» dibinātājs Daniels Eks.

32 gadus vecais Eks «The Beatles» pievienošanu straumēšanas pakalpojumam raksturo kā «personīgo uzvaru». «Mana vecmāmiņa bija džeza cienītāja, bet vectēvs bija operdziedātājs. Manā bērnībā vienīgie mūziķi, kurus piekrita klausīties visa ģimene, bija «The Beatles»,» viņš atceras.

«The Beatles» dziesmas var klausīties deviņos straumēšanas pakalpojumos - «Spotify», «Apple Music», «Slacker», «Tidal», «Groove», «Rhapsody», «Deezer», «Google Play» un «Amazon Prime».

Tādi mūziķi kā Adele, «Coldplay» un Teilore Svifta izvēlējušies atšķirīgu stratēģiju - neizlaist savu mūziku straumēšanas pakalpojumos, ja lietotāji to varēs klausīties par brīvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu