Rīgas izklaides vietas piedāvās plašas Jaunā gada sagaidīšanas iespējas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

2016.gadu, kas pēc ķīniešu kalendāra ir Ugunīgā pērtiķa gads, Rīgas izklaides vietas piedāvās sagaidīt dažādās noskaņās - gan piedaloties tematiskās ballēs, gan lustējoties līdz agram rītam dīdžeju mūzikas pavadījumā vai visiem kopā satikties 11.novembra krastmalā.

Restorānā «Koya», kas atrodas Andrejostā, pasākums «Leģendāra masku balle 2016» sāksies plkst.20, un tajā viesi aicināti kļūt par leģendāru personību dubultniekiem, piemēram, Šerloku Holmsu, Raini, Mariju Antuaneti, Briljanta rokas varoņiem vai ko citu. Pasākumā uzstāsies dziedātāja Marija Naumova, grupa «Big Al&The Jokers» ar solistu Aļģirdu Šuminski un dīdžejs Kārlis Krustojums.

Rīgas klubā «Coyote Fly» notiks «City of Dreams Show» šovs, kurā būs iespēja izdzīvot gan iespaidīgus pasaku un sapņu stāstus, gan murgus, gan nerātnas fantāzijas. Vakara šovus veidos vairāk nekā 30 dažādi animatori, dejotāji un pasaku tēli. Nakts kulminācija būs austrāliešu dziedātāja «Rudy» koncerts.

Bārs «Just» kā īpašos viesus šajā vakarā piedāvās grupu «Olas». Vakara programmā uzstāsies arī Katrīna Cīrule ar pavadošo grupu, populārais aktieris Mārtiņš Počs parūpēsies, lai vakars būtu pārsteigumiem un balvām pilns, bet iluzionists Edžus Kauķis parūpēsies par maģiskiem brīžiem. Visas nakts garumā bārā «Just» spēlēs rezidējošie dīdžeji «Mareks Lācis&Armands Keraynn» un «Emil Deo&Roons».

Kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» vakars sāksies no plkst.21 un vakara gaitā viesus ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs grupa «Otra puse» un Mārtiņš Balodis, kā arī būs iespēja izliet savu laimi.

Latvijas 1.rokkafejnīcā tiks rīkots Jaunā gada sagaidīšanas pasākums «Roka pērles un dimanti Reiterna namā». Plkst.22.30 uz galvenās skatuves uzstāsies Atis Ieviņš un Jānis Čubars, bet pēc pusnakts savu uzstāšanos turpinās Atis Ieviņš un «The Rock Brothers». Starplaikos otrajā stāvā spēlēs dīdžejs «Pasaka» un pirmajā stāvā dejas ritmu noteiks dīdžejs «Dirty TRZ», bet Klavierbārā būs vislabākā karaoke no «Vēja brāļiem». Savukārt pirms pusnakts uz galvenās skatuves uzstāsies mūziķis Valters Frīdenbergs un Dāvis Ābrams, bet pēc pusnakts - «Coco Orchestra».

Vecrīgas klubs «Nabaklab» būs atvērts jau no plkst.17, bet pasākums sāksies plkst.21. Šajā klubā Jauno gadu varēs sagaidīt dažādu dīdžeju spēlētas mūzikas pavadījumā. Klubā spēlēs dīdžejs Horens, Kaspars Bindemanis, «mixmaster Raitis», «MagicZ», kā arī «Tanheizers», «Stereoglyph» un dīdžejs «Megafons».

Klubā «First Daca» Andrejsalā gadu mijā priekšnesumus sniegs grupa «Bermudu divstūris», savukārt «Četros baltos kreklos» Jaunā gada sagaidīšanas ballē spēlēs dīdžejs Andris Ozols, bet klubā «Depo» Jaunā gada ballīte tiks aizvadīta rokenrola stilā.

Rīgas elektroniskās deju mūzikas klubs «One One», Šarlotes iela 18a, svinēs ne tikai Jaunā gada sagaidīšanu, bet arī kluba viena gada jubileju. Šajā dubulto svētku pasākumā pie dīdžeju pults darbosies «2Involved» no Lielbritānijas, «F Tee» no Lietuvas, «Taran&Lomov», Kaspars Kondrats, «Alex Ho» un Kriss Hovels. Pasākums Jaunā gada naktī sāksies vienos naktī un turpināsies līdz nākamās dienas vidum.

Jaunā gada sagaidīšanu piedāvā arī «Islande Hotel». Vienai personai saviesīgais pasākums izmaksās 80 eiro, un par to no plkst.19.30 viesi tiks sagaidīti ar dzērienu, būs iespēja mieloties ar svētku vakariņām pirmā stāva restorānā, bet plkst.23 viesi būs aicināti doties uz devītā stāva restorānu, kur spēlēs dzīvā mūzika un turpināsies Jaunā gada svinības.

Jauno gadu piedāvās sagaidīt arī «Albert Hotel» restorāns «Bestsellers», kur būs gan glāze dzirkstoša vīna, gan ēdieni, bet vakara gaitā par muzikālo fonu rūpēsies Annas Ušakovas Jaunā gada trio, izpildot pasaules hitu kaverversijas, savukārt viesnīcas 11.stāva «Star Lounge» bārā Jauno gadu varēs sagaidīt 30.gadu stilā.

Bagātīgu svētku galdu, glāzi dzēriena, mūziku, dejas un citus Jaunā gada pārsteigumus piedāvās viesnīcas «Radi un draugi» restorānā «Niklāvs», Mārstaļu ielā 1. Viesu ierašanās paredzēta no plkst.20.

Restorānā «Key to Riga», Doma laukumā 8a, Vecgada vakara muzikālā programma sāksies no plkst.20, kad viesiem uzstāsies senās mūzikas ansamblis «Ludus» ar renesanses muzikālo programmu. Turpinot tradīciju, ikvienam būs iespēja līdz plkst.23.30 izliet sev laimīti un zīlēt notikumus 2016.gadam. Savukārt pusnaktī varēs baudīt dzirkstošo vīnu un vērot svētku uguņošanu.

Restorānā «Moonshine», Kaļķu ielā 12, plkst.20 ar «Petersons Band» koncertu notiks svētku vakariņas, bet pusnaktī būs gaidāma svētku uguņošanas vērošana, savukārt pēc pusnakts ballēšanās turpināsies «Latvian Blues Band» spēlētās mūzikas pavadījumā.

Dažādi pasākumi notiks arī citās Rīgas izklaides un atpūtas vietās. Maksa par Jaunā gada sagaidīšanu atpūtas vietās ir dažāda, tā svārstās no pieciem eiro līdz 100 eiro. Daudzi pasākuma rīkotāji aicina vietu iepriekš rezervēt.

Jaunā gada sagaidīšana notiks arī 11.novembrakrastmalā

Rīdzinieki un pilsētas viesi tiek aicināti sagaidīt 2016.gadu pasākumā 11.novembrakrastmalā, kas risināsies no 31.decembra plkst. 21 līdz 1.janvāra plkst.3, informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

Pasākuma apmeklētāji varēs baudīt īpaši sagatavotu kultūras programmu ar mūziķu, populāru grupu un dīdžeju priekšnesumiem, vērot svētku uguņošanu, apmeklētkrastmalāizvietotās tirdzniecības vietas un kopā ar saviem draugiem un ģimeni svinēt svētkus.

Jau no plkst.21 pasākuma apmeklētājiem būs iespēja vērot Denisa Paškeviča un grupas «Funk Therapy» uzstāšanos, pēc tam 11.novembrakrastmalāmuzicēs grupas «Dzelzs vilks», «Musiqq» un «Big Al&The Jokers». Tieši gadu mijā svinību apmeklētāji varēs vērot svētku uguņošanu, bet pēc tās svinības turpināsies kopā ar leģendārās grupas «Queen» atveidotājgrupu «Killer Queen» no Lielbritānijas. Svinību vietā iedzīvotājus izklaidēs arī dīdžeja Arta Volfa muzikālās performances. Pasākumu vadīs Māris Grigalis.

Omulīgākai svētku gaisotnei pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sasildīties pie ugunskuriem un iegādāties tirgotāju piedāvātos gadumijas tradīcijām raksturīgos ēdienus un dzērienus.

Lai nodrošinātu jauku gaisotni svētku norises vietā, ikviens aicināts ievērot sabiedrisko kārtību un drošību. Pasākuma norises vietā aizliegts ienest sprādzienbīstamus priekšmetus un pirotehniku, asus priekšmetus, šaujamieročus un citas bīstamas lietas. Tāpat apmeklētāji ir atbildīgi par savām personīgajām mantām. Bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja pasākumā tikai kopā ar vecākiem. Vienlaikus vecāki aicināti pieskatīt savus nepilngadīgos bērnus. Pasākuma teritorijā sabiedrisko kārtību uzraudzīs Rīgas Pašvaldības policija. «Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un ļaut drošības dienestiem veikt savus pienākumus, tostarp pārbaudes, lai svētki būtu izdevušies un tikai patīkamiem pārsteigumiem piepildīti,» informē pasākuma organizatori.

Svētku izjūtu Vecgada vakarā un arī pēc pusnakts būs iespēja baudīt ne tikai 11.novembrakrastmalā, bet arī Vecrīgā, kur darbosies Ziemassvētku tirdziņi. Doma laukumā Jaunā gada sagaidīšanas pasākuma programmā uzstāsies dīdžejs Artis Volfs, muzikālā grupa, bet pēc pusnakts par jautrību gādās dīdžejs Toms Grēviņš. Līvu laukuma tirdziņā Jaunā gada koncertā «Mīlestības skartie» uzstāsies grupa «Billy B and this Sonic Rockets». Pēc pusnakts Līvu laukumā iedzīvotāji varēs dejot pasaules hitu un populāru melodiju pavadījumā, skanot gan liriskām mīlas balādēm, gan rokenrola klasikai.

Gan pirms gadumijas, gan Jaunajā gadā rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apskatīt arī festivāla «Ziemassvētku egļu ceļš» 43 vides objektus - visdažādākajās tehnikās veidotas Ziemassvētku egles.

31.decembrī un 1.janvārī Rīgas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu