Luijs van Gāls pauž gatavību atkāpties no amata

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras «United» galvenais treneris holandietis Luijs van Gāls paudis gatavību atkāpties no amata, ja komandai turpināsies neveiksmju sērija, vēsta laikraksts «Daily Mail».

Mančestras «United» sestdien viesos Anglijas premjerlīgas mačā ar 0:2 zaudēja Stokas «City». Komandai šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, kas Mančestras «United» ir garākā zaudējumu sērija kopš 1996.gada. Komanda nav guvusi uzvaru jau septiņas spēles pēc kārtas, kas pēdējo reizi tika piedzīvots 1989./1990. gada sezonā.

Britu medijos iepriekš izskanēja baumas, ka van Gālu atlaidīs, ja Mančestras «United» zaudēs Stokas «City», tomēr tas pagaidām nav noticis. Mančestras «United» nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā tiksies ar šosezon neveiksmīgi spēlējošo Anglijas premjerlīgas čempionvienību Londonas «Chelsea», kas turnīra tabulā ar 19 punktiem atrodas 15.vietā.

«Es varu arī pats atkāpties, bet par to es runāšu ar Edu Vudvordu [kluba direktoru], nevis ar jums,» žurnālistiem norādīja van Gāls. «Priekš manis daudz svarīgāk ir tas, ko cilvēki saka privāti, nevis publiski. Es nesaku to, kas man ir teikts, jo tā nav jūsu darīšana,» piebilda van Gāls.

Tiek vēstīts, ka Mančestras «United» galvenā trenera amatā varētu apstiprināt portugāļu speciālistu Žuze Mourinju, kuru pirms divām nedēļām atlaida no «Chelsea». Viņa vietā Anglijas čempionvienības galvenā trenera amatā līdz sezonas beigām iecelts Nīderlandes speciālists Gūss Hidinks.

Anglijas premjerlīgas turnīra tabulā Mančestras «United» ar 29 punktiem ir sestajā vietā, savukārt UEFA Čempionu līgā komanda nepārvarēja grupu turnīru.

Mančestras «United» galvenā trenera amatā van Gāls ir kopš 2014.gada jūlija. Pagājušajā sezonā viņa vadībā komanda ieguva 4.vietu Anglijas premjerlīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu