Tumševica ar dāvanām apdāvina bāreņus un bērnus, kuru vecāki uz laiku zaudējuši vecāku tiesības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Natālija Tumševica pāris dienas pirms Ziemassvētkiem devās uz Pļavnieku bāreņu aprūpes centru, kurā uzturas bērni līdz trīs gadu vecumam, lai apciemotu bērnus un aizvestu svētku dāvanas. Sieviete tieši šo bērniem domāto iestādi apmeklē piekto gadu pēc kārtas.

Jau piekto gadu pēc kārtas dziedātāja Natālija Tumševica apmeklē Pļavnieku bāreņu aprūpes centru, kurā mitinās bērni līdz trīs gadu vecumam un dāvina tiem gan rotaļlietas, saldumus, apģērbu, gan higiēnas preces, kā arī bērnu namam nepieciešamās lietas, tādas kā mikroviļņu krāsns, televizors.

Lai sarūpētu bērniem dāvanas, katru decembri māksliniece rīko īpašas svētku vakariņas, koncertu, kurā iegūtie līdzekļi tiek iztērēti vajadzīgo lietu iegādei un dāvanām.

Šajā gadā bērni tika satikti savā aktu zālē, kur tie ar nepacietību jau gaidīja Natāliju un viņas līdzi atnesto svētku brīnumu.

Ikviens bērns saņēma rotaļlietu, saldumus, kā arī dažādus augļus un suliņas. Īpašu uzmanību saņēma dakteris klauns, kurš ieradās, lai izklaidētu bērnus, bērni vēroja klauna aktivitātes, spēlēja spēles vai vienkārši pasēdēja klaunam klēpī.

Gan Natālija, gan viņas mamma, kura vienmēr atbalsta meitas aktivitātes, priecājās, ka no iepriekšējiem gadiem palikuši maz jau redzēti bērni, jo tas norāda, ka bērni tiek ņemti un piedzīvo īsto brīnumu – tikšanu pie savas ģimenes.

Bērni kopā ar Natāliju dziedāja Ziemassvētku dziesmas, bet ar citiem viesiem spēlēja futbolu, parādīja savas mantas un saņēma vēl papildu mīļumu tam, ko ikdienā sniedz audzinātājas un auklītes.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu