Pārtrūkst «Rīgas» hokejistu piecu uzvaru sērija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas komanda «Rīga» Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē Piņķos piektdien ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Sanktpēterburgas «SKA-Serebrjanije ļvi» vienībai, tādējādi pārtraucot piecu uzvaru sēriju.

Vienīgos vārtus Latvijas kluba labā guva uzbrucējs Roberts Locāns, kuru uz MHL vienību nosūtījusi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo».

Jau mača otrajā minūtē rīdzinieki ieguva tiesības izpildīt soda metienu, tomēr Locāns to nerealizēja. Trīs minūtes pirms pirmā perioda beigām Dmitrijs Šaļimovs viesus izvirzīja vadībā, bet otrās trešdaļas sestajā minūtē Vasīlijs Glotovs pārsvaru dubultoja.

Lai gan trešā perioda sākumā Locāns ar precīzu metienu vārtu apakšējā stūrī vienus vārtus atguva, tomēr «Rīga» piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.

Par labāko spēlētāju «Rīgas» vienībā tika atzīts aizsargs Roberts Kaļķis.

Vienības savā starpā tikās jau ceturtdien, kad, aizvadot savu pirmo maču gandrīz mēneša laikā, uzvaru ar 5:2 izcīnīja «Rīga».

Pirms ceturtdienas spēles savu iepriekšējo maču «Rīga» aizvadīja vien 29.novembrī, kad savā laukumā ar 9:1 pieveica turnīra pastarīti Minskas «Dinamo-Raubiči» no Baltkrievijas, bet kopumā komanda pirms pārtraukuma bija guvusi četras uzvaras pēc kārtas, kas gan visas bija izcīnītas pret vienu un to pašu pretinieku.

Nepilnu mēnesi ilgais pārtraukums «Rīgas» komandai bija saistīts ar Latvijas U-20 izlases dalību pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīrā, kur valstsvienība uzvarēja visās piecās spēlēs un nodrošināja sev atgriešanos starp planētas spēcīgākajām komandām.

Pēc šodienas mača svētdien un pirmdien rīdzinieki uzņems vēl vienu Sanktpēterburgas komandu «SKA-1946».

Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā «Rīga» ar 30 punktiem 25 spēlēs ieņem sesto vietu starp astoņām komandām, bet «SKA-Serebrjanije ļvi» ar 49 punktiem 30 mačos ir šīs divīzijas ceturtajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu