Izcili aktieri satiekas Ziemassvētku komēdijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Jau 25. decembrī pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvos aizraujoša un sirsnīga ģimenes komēdija «Trakie Ziemassvētki ar Kūperiem» («Love the Coopers»). Tajā vienkopus pulcējušies tādi izcili aktieri kā Daiena Kītone, Amanda Seifrīda, Olīvija Vailda, Alans Ārkins un vēl daudzi citi.

Komēdija «Trakie Ziemassvētki ar Kūperiem» ir stāsts par četrām Kūperu ģimenes paaudzēm, kuras katru gadu satiekas Ziemassvētkos, lai baudītu ģimenisku atmosfēru. Tiesa, šoreiz rūpīgi saplānoto svētku scenāriju izjauc neparedzēti notikumi un negaidīti ciemiņi. Pēkšņais haoss un pārpratumi liek katram Kūperam novērtēt ģimenes saišu spēku un Ziemassvētku laika neatkārtojamo burvību.

Kaut sākotnēji šī sirsnīgā ģimenes komēdija aizrauj skatītājus ar savu dinamismu un smieklīgumu, tomēr tā sevī slēpj daudz dziļākus emocionālus slāņus. Filmas režisore ir talantīgā kino personība Džesija Nelsone. Viņas darbi vienmēr ir aizkustinājuši kino mīļus. Džesija Nelsone ir režisore un scenārija autore tādām skatītāju mīlētām filmām kā «Es esmu Sems» («I Am Sem») un «Jo es tā teicu» («Because I Said So»).

Talantīgā režisore filmas «Trakie Ziemassvētki ar Kūperiem» pirmizrādes intervijās atzinusi, ka viņas mērķis ir dot iespēju skatītājiem piedzīvot dziļi aizkustinošu pieredzi. «Daudzas manas filmas ir risinājušas jautājumus, kuri ir aktuāli vairākumā ģimeņu. Arī šoreiz tā ir. Man bija būtiski noskaidrot, kāpēc pat no ģimenes slēpjam savu patieso būtību un neveiksmes. Turklāt Ziemassvētku laiks tam visam uzliek papildu slogu, jo, par spīti svētku stresam, visiem ir jābūt laimīgiem un priecīgiem,» uzsver Džesija Nelsone.

Sava jaunākā Ziemassvētku kino stāsta scenārija izstrādē talantīgā režisore ir sadarbojusies ar Stīvenu Rodžersu. Viņš ir scenārists leģendārajam mīlas stāstam «P.S. Es tevi mīlu» («P.S. I Love You»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu