Ezils veicis vairāk piespēļu nekā «Chelsea» un «United» futbolisti kopā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas valstsvienības pussargs Mesuts Ezils, kurš pārstāv Anglijas premjerlīgas vienību Londonas «Arsenal», šosezon veicis vairāk rezultatīvu piespēļu nekā visi Mančestras «United» un Londonas «Chelsea» komandas spēlētāji kopā savās komandās.

Aizvadītajās 16 premjerlīgas spēlēs Ezils izpildījis 15 rezultatīvas piespēles, šajā statistikas rādītājā atrodoties pārliecinoši pirmajā pozīcijā čempionātā.

Otrajā pozīcijā ar septiņām rezultatīvām piespēlēm atrodas Rijads Mahrezs no čempionāta līdervienības Lesteras «City» un «Everton» pārstāvis Džerards Deulofu.

Tikmēr visi Mančestras «United» komandas spēlētāji kopā šosezon izpildījuši 12 rezultatīvas piespēles, bet neveiksmīgi spēlējošā čempionvienība «Chelsea» vēl par vienu mazāk.

Līdz šim tikai pieci Anglijas premjerlīgas futbolisti sezonas laikā spējuši izpildīt vismaz 15 piespēles. Rekordists ar 20 piespēlēm ir kādreizējā «Arsenal» zvaigzne francūzis Tjerī Anrī, ko iespēja 2002./2003. gada sezonā.

Karjeras laikā Anglijas premjerlīgā 27 gadus vecais Ezils izpildījis 29 rezultatīvas piespēles. Tikpat piespēļu ir «Chelsea» beļģu pussargam Edenam Azāram, bet vācietis to paveicis, aizvadot par 59 spēlēm mazāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu