Klintone negrasās atvainoties Trampam

LETA/TASS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Demokrātu partijas vadošā Baltā nama nominācijas pretendente Hilarija Klintone negrasās atvainoties savam Republikāņu partijas konkurentam Donaldam Trampam par viņam adresētiem apvainojumiem, pirmdien paziņoja Klintones priekšvēlēšanu štāba pārstāvis Braiens Felons.

Klintone «nekādā gadījumā» neatvainosies par to, ka neseno debašu gaitā nodēvējusi Trampu par džihādistu grupējuma «Islāma valsts» «labāko vervētāju», jo «Islāma valsts» propagandisti «izmanto video, kurā Donalds Tramps aizvaino islāmu un musulmaņus», sacīja Felons.

Neilgi pēc Klintones pārmetumiem Tramps pieprasījis no viņas atvainošanos, sakot, ka Klintone «melo par pilnīgi visu».

Iepriekš Tramps aicināja «totāli un pilnībā» liegt ieceļošanu ASV visiem musulmaņiem.

Islāma sekotāju naids pret amerikāņiem ir sasniedzis bīstamu robežu, kas rada fiziskas izrēķināšanās draudus, viņš sacīja.

«Arī bez visādu sabiedriskās domas aptauju rezultātiem ir skaidrs, ka naids ir izgājis ārpus jebkādām saprātīgā robežām. No kurienes tas ir radies un kāpēc, to mums vēl nāksies noskaidrot,» norādīja Tramps.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu