Bugatti Chiron pavīd uz Ziemassvētku apsveikuma kartiņas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bugatti apritē palaiduši vēl vienu gaidāmās supermašīnas Chiron attēlu. Tas noformēts Ziemassvētku apsveikuma kartītes veidā un parāda tikai Veyron pēcteča virsbūves veidolu un dažas zīmīgas līnijas, bet ne detaļas. Tās, kā vēsta uzraksts uz kartītes, varēs novērtēt nākamā gada martā Ženēvas auto šovā, jo tieši tur paredzēts automobili «izsaiņot».

Lai arī Chiron joprojām slēpjas zem noslēpumainības plīvura, kartīte parāda, ka sērijveida auto būs konceptuālajam, virtuālajam videospēles Gran Turismo Bugatti Vision GT, ļoti līdzīgs virsbūves profils.

Jaunais modelis, kā prototipi jau vairākkārt manīti uz koplietošanas ceļiem, tiks apgādāts ar 1500 zirgspēku hibrīdspēkstaciju, kurā galvenais jaudas avots aizvien būs 8 litru W16 benzīna dzinējs ar četriem turbokompresoriem. Kombinācijā ar 7 pakāpju divsajūgu automātisko pārnesumkārbu šis pilnpiedziņas auto 100 km/h spēs sasniegt 2,3 sekundēs, un tā maksimālais ātrums provizoriski būs ap 470 km/h.

Vai tā būs, parādīs reālie testu braucieni; katrā ziņā spidometrā būs iedaļas līdz 500 km/h, vēsta Motor.ru.

Bugatti pavisam plāno izlaist 500 Chiron eksemplārus, un katrs no tiem maksās ap 2,2 miljoniem eiro. Pirmie Chiron eksemplāri laimīgajiem saimniekiem tiks piegādāti ne ātrāk kā 2017.gadā. 2018.gadā Chiron kupejai pievienosies arī vaļējā modifikācija.

Bugatti Vision GT
Bugatti Vision GT Foto: Bugatti
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu