Adele un Bībers turpina valdīt Lielbritānijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Apvienotās Karalistes albumu topā bez izmaiņām - pirmajā vietā ceturto nedēļu pēc kārtas popdīvas Adeles jaunais albums «25». Singlu topā 1. vietā trešo nedēļu pēc kārtas Džastina Bībera «Love Yourself» (Def Jam/Universal).

Albumu saraksta 2. vietā nemainīgi rokenrola karalis Elviss Preslijs (Elvis Presley) ar albumu «If I Can Dream» (Sony CG), kas ieskaņots kopā ar Karalisko simfonisko orķestri.

Savukārt 3. vietā britu grupas «Coldplay» septītais studijas albums «A Head Full of Dreams», kas būšot pēdējais grupas diskogrāfijā. Tā vismaz intervijās izteicies «Coldplay» solists Kriss Mārtins (Chris Martin).

Vienīgais jaunums singlu topā atrodas 9. vietā. Tā ir kārtējā talantu šova «X Factor» uzvarētāja Luisa Džonsone (Louisa Johnson) ar Boba Dilana (Bob Dylan) dziesmas «Forever Young» kaverversiju. Tas ir zemākais starts no visiem šā šova uzvarētājiem pēdējo 12 gadu laikā.

Pamatīgs lēciens padevies jaunajam britu graima spīdeklim MC Stormzy. Viņa dziesma «Shut Up» (skat. audio) pakāpusies par 99 vietām, un ielauzusies top10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu