«Fashion is profession vol.2» pulcē Rīgas modes dāmas un stila ekspertus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

17.decembra vakarā «Loftique – place unique» norisinājās modes pasākums «Fashion is profession vol.2». Pasākuma mērķis bija iepazīstināt Rīgas stilīgākos cilvēkus ar jaunām kolekcijām, ziemas tendencēm un parādīt jauno mākslinieku īpašās spējas.

«Fashion is Profession vol. 2» ir modes pasākums Rīgas dizaineriem, kuri dievina savu amatu un darina neatkārtojamus tērpus.

Pasākums ir iespēja parādīt savu dizainu ne tikai pastāvīgajiem klientiem, bet par klientiem iegūt daudzas Rīgas stilīgākās personas. Pēc skatēm ne viens vien viesis devās runāt ar dizaineriem, lai tiktu pie kāda jauna tērpa.

Par modes skates odziņu kalpoja šarmantas dāmas, kuras ir visiem zināmas personas no dažādām ar šovbiznesu saistītām profesijām, tieši viņas iejutās modeļu ādās un piešķīra tērpiem savas personības un stilu.

Par modelēm kļuva – dziedātāja Viktorija Plēpe, blogere Karīna ZU, fotogrāfe Vlada Karoļova, dziedātāja Katy Tindemark, fotogrāfe Kira Bujaka, radio «Hiti Rossii» balss Natālija Gorbačeva, modes blogere Alīna Kellere, dziedātāja Paula Dukure, māksliniece Santa Lauzāne, kosmetoloģe Janna Mille un zīmola «EFL Fashion» dizainere Elmira Kakimova.

Dažādās jomās sevi pierādījušās sievietes demonstrēja šādu zīmolu apģērbu - «EFL Fashion», «Dress&Code», «Disegno ek» un «Lucky Cameleon».

Lai viesi starp skatēm negarlaikotos, tos ar muzikālajiem priekšnesumiem priecēja konkursa «Jaunais vilnis» Latvijas pārstāvis Valērijs Bogdanovs, Sandija Vigante, Laura Raila un Paula Dukure, toties vadītāju ādās iejutās pasākuma organizatori duets Alekss Silvērs un Liera Štein.

Vērojot skates un priekšnesumus, viesi varēja baudīt dažādas uzkodas, vīnus, fotografēties pie īpašas foto sienas, kā arī apskatīt citu atnākušo viesu stilu.

Dodoties mājās, ikviens viesis saņēma dāvanā piparkūku, kura radīja svētku sajūtu, un daudzi, dodoties mājās, jokoja, ka saņēmuši pirmās Ziemassvētku dāvanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu