«Kurbada» hokejisti pirmajā Latvijas kausa pusfināla spēlē pieveic «Liepāju»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons

«Optibet sporta bāra» Latvijas kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē sestdien Ogres «Kurbads» savā laukumā ar 4:2 (0:1, 2:1, 2:0) savā laukumā apspēlēja «Liepāju».

Pēc divām trešdaļām rezultāts bija neizšķirts 2:2, tomēr pēdējās desmit minūtēs mājinieki nodrošināja uzvaru.

«Kurbadam» pa vieniem vārtiem guva Emīls Potāpovs, Gatis Gricinskis, Dāvis Straupe un Toms Hartmanis. Savukārt liepājniekiem precīzi bija Māris Diļevka un Kristers Freibergs.

Šajā mačā liepājniekiem palīdzēja arī Latvijas virslīgas rezultatīvākais spēlētājs Bruno Zabis, kurš šonedēļ trenējās ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Rīgas «Dinamo», bet sastāvā nebija no «Dinamo» nosūtītais Miks Indrašis.

Savukārt vēl četri «Liepājas» hokejisti šonedēļ ar Lietuvas U-20 hokeja izlasi piedalās pasaules čempionāta otrās divīzijas A grupas turnīrā, kur sestdien aizvadīs izšķirošo spēli par iekļūšanu divīziju augstāk.

Atbildes spēli abas komandas aizvadīs 29.decembrī. Otrajā pusfinālā savā starpā spēkosies «Zemgale»/LLU un Latvijas čempione «Mogo», tomēr šajā pārī abas spēles risināsies nākamgad.

Līdz pat titula mačam uzvarētāji kārtās tiks noskaidroti pēc divās spēlēs gūtajiem kopvērtējuma punktiem, bet kausa izcīņas fināls paredzēts 4.februārī «Arēnā Rīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu