Spīlbergs atgriezīsies kinostudijā «Universal Pictures»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MANDEL NGAN / AFP

Holivudas kinorežisors Stīvens Spīlbergs, kurš sāka savu karjeru kinostudijā «Universal Pictures» vispirms kā stažieris un vēlāk kā režisors, atgriezīsies šajā studijā saskaņā ar vairākiem jauniem partnerības līgumiem. Spīlbergs un viņa kinostudija «DreamWorks Studios» kopā ar «Participant Media», «Reliance Group» un «Entertainment One» izveidos producentu kompāniju «Amblin Partners».

Savukārt «Universal Pictures» nodarbosies ar jaunās kompānijas filmu mārketingu un izplatīšanu.

«Mēs esam ļoti apmierināti par atgriešanos pie kopīga biznesa ar Stīvenu [Spīlbergu],» kopīgā paziņojumā pavēstīja «Universal Filmed Entertainment Group» padomes priekšsēdētājs Džefs Šells un «Universal Pictures» padomes priekšsēdētāja Donna Lenglija.

«Viņa ikoniskās filmas ir izturējušas laika pārbaudi, un par tām jūsmo skatītāji visā pasaulē,» atzina Šells un Lenglija.

«Universal» paziņoja, ka nodrošinās mārketingu četrām līdz septiņām «Amblin Partners» filmām gadā, sākot ar filmu «The Girl on the Train», kurā tēlo Emīlija Blanta, 2016. gada oktobrī.

«Tas pats magnēts, kas mani pievilka «Universal», kad es pirmoreiz gribēju taisīt filmas, mani atkal piesaista šīm jaunajām aizraujošajām attiecībām,» sacīja Spīlbergs. «Es ceru, ka mēs varam kopā radīt vēl kādu skaistu mūziku,» viņš piebilda.

Septiņdesmitajos gados strādājot «Universal», Spīlbergs režisēja tādus kases grāvējus kā «Jaws» («Žokļi») un «E.T. the Extra-Terrestrial», kas palīdzēja viņam kļūt par vienu no pazīstamākajiem cilvēkiem Holivudā.

Spīlberga filmas pēdējos sešus gadus ir izplatījusi «Walt Disney Co.», bet šīs vienošanās termiņš beigsies nākamā gada augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu