Burkānu-rozīņu- piparkūku bumbiņas

Ilustratīvs attēls

FOTO: flickr.com/photos/wwworks

Izmēģini ko nebijušu! Burkānu-rozīņu- piparkūku bumbiņas.

  • 200 g burkānu
  • 200 g miltu
  • 70 g ātri vārāmo auzu pārslu
  • 125 g tumšā cukura
  • sauja rozīņu
  • 50 g sviesta
  • 1 ola
  • 1 tējkarote cepampulvera
  • 1 tējkarote piparkūku garšvielu maisījuma
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 2 ēdamkarotes skāba krējuma

Pagatavošana

Burkānus notīra un sarīvē uz smalkās rīves. Olu saputo ar cukuru, pieliek skābu krējumu, izkausētu sviestu, garšvielas, burkānus un miltus ar cepampulveri, rozīnes un auzu pārslas. No mīklas veido bumbiņas, cep 200 grādos gaiši brūnas.

Uz augšu