Lasāmviela mazajiem: Labais dinozaurs, Džūdija Svilpaste u.c.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties svētkiem, aplūkosim, ko šoreiz piedāvā mazajiem lasītājiem izdevniecība «Egmont».

Džūdija Svilpaste šodien ir omā

Džūdija Svilpaste. Šodien ir omā
Megana Makdonalda

Džūdija Svilpaste negrib pieļaut, ka vasara beidzas. Viņa negrib atkal katru dienu ķemmēt matus. Viņa negrib kalt galvā pareizrakstības likumus. Un noteikti negrib sēdēt blakus Frenkam Pērlem, kurš klasē mēdz ēst pastu. Džūdija Svilpaste ir īpašā omā. Iepazīsti trešklasnieces Džūdijas Svilpastes dažādās omas, satiec viņas mazo brāli Smārdu, labāko draugu Kramu un, protams, Frenku Pērli, kurš beigās izrādīsies tīri paciešams puika! Lasi un uzzini, kā es iestājos KA klubā un kas jādara tev, ja arī tu tur vēlies būt!

Džūdija Svilpaste kļūst slavena

Džūdija Svilpaste. Kļūst slavena.
Megana Makdonalda

Dzūdija Svilpaste šoreiz ir pavisam ... skaudīgā omā. Viņas klasesbiedrene Džesika Finča ir uzvarējusi pareizrunas konkursā un iekļuvusi avīzē. Arī Džūdija par visām varītēm grib kļūt slavena. Varbūt te līdzēs labots Ginesa rekords vai viņas kaķis, veiksmīgi piedaloties slaveno mājdzīvnieku konkursā? Šī ir jau otrā tikšanās ar trešklasnieci Džūdiju Svilpasti, viņas mazo brāli Smārdu, labākajiem draugiem Kramu un Frenku Pērli, kuri allaž ir gatavi palīdzēt īstenot meitenes idejas. Lasi un uzzini, vai arī man beidzot ir ar ko palepoties SVILPASTU SLAVAS ZĀLĒ!

Labais dinozaurs. Kinostāsts

Labais dinozaurs. Kinostāsts.
Disney

Pirms 65 miljoniem gadu milzu asteroīds traucās cauri kosmosam Zemes virzienā. Kad sadursme ar zilo planētu jau šķita neizbēgama, asteroīds uzliesmoja, un ugunīgā lode... palidoja garām. Tā sākās šis aizraujošais ceļojums dinozauru pasaulē! Mazā Arlo dzīve sagriezās ar kājām gaisā, kad traģiskā negadījumā gāja bojā viņa tēvs. Kādu dienu dinozaurēns nejauši ievēlās upē, kas to aiznesa tālu prom no mājām. Meklējot atpakaļceļu, Arlo sadraudzējās ar dīvainu radījumu, kam deva vārdu Spots. Drīz atklājās, ka abiem ir neticami daudz kopīga. Animācijas filmas «Labais dinozaurs» stāsts tavam lasītpriekam!

Māsu draudzība. Ledus sirds. Mazais romāns.

Māsu draudzība. Ledus sirds. Mazais romāns.
Disney

Kopīgas atmiņas – tā ir īsta burvestība! Pēc daudziem gadiem Anna un Elza beidzot iepazīst viena otru un kļūst par nešķiramām draudzenēm. Tomēr Anna ļoti vēlas, kaut spētu atcerēties kopā pavadīto bērnību – māsas uzburto slidotavu un jautru sniegavīra celšanu pat pašā vasaras karstumā! Kāds mazs, draudzīgs kalnu trollis apgalvo, ka spēj atjaunot atmiņas, kuras izdzēsis Pabijs, tomēr Elza nolemj atgādināt senos notikumus ar aizraujošiem stāstiem...

Ziemassvētki rokdarbos. Radošas idejas dekoriem un dāvanām

Ziemassvētki rokdarbos. Radošas idejas dekoriem un dāvanām
Apgūsti dekoru izgatavošanas pamatiemaņas un izbaudi radītprieku! Ķeries klāt, ņem talkā grāmatas beigās atrodamos šablonus un uzbur dažādus oriģinālus, sirsnīgus rotājumus un dāvaniņas! Izpildi vienkāršos norādījumus un bez pūlēm radi jaukas un mākslinieciskas lietas!

Dinozauri. Mans atlokāmais atlants

Dinozauri. Mans atlokāmais atlants
Dinozauri dzīvoja uz Zemes pirms daudziem miljoniem gadu, bet cilvēku interese par tiem nebūt nemazinās. Vai esi aizdomājies, kā mūsu planēta izskatījās mezozoja ērā? Kurš dinozaurs bija ātrākais un kurš – lielākais? Kāpēc mūsdienās vairs nav šo aizvēsturisko dzīvnieku? Grāmatā sniegtas atbildes uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem, kā arī apkopoti aizraujoši un izglītojoši fakti. Jebkura bērna iztēli rosinās milzīgs izņemams plakāts un seši atloki ar informāciju par dinozauriem. Savu erudīciju lasītājs varēs pārbaudīt, izpildot vairākus mazus testus un atbildot uz jautājumiem grāmatas beigās. Laipni lūdzam dinozauru laikmetā!

MINECRAFT. Cīņu rokasgrāmata. Papildināts izdevums

MINECRAFT. Cīņu rokasgrāmata. Papildināts izdevums
Spēlē «Minecraft» tu nekad neesi viens un briesmas draud ik uz soļa. Kā izdzīvosi? Oficiālajā «Cīņu rokasgrāmatā» ir iekļauts viss, kas tev jāzina par aizstāvēšanos pret naidīgiem briesmoņiem un citiem spēlētājiem. Tu iemācīsies būvēt nocietinājumus, darināt ieročus un bruņas, uzstādīt slazdus, uzveikt ienaidniekus tuvcīņā un izkulties no Elles un Pasaules gala. «Minecraft» ekspertu Pola Soresa un CNB Minecraft, kā arī būvniecības komandas FyreUK padomi tevi ātri vien padarīs par īstu «Minecraft» cīnītāju!

Iepazīsti pasauli! Atlants

Iepazīsti pasauli! Atlants
Tavās rokās ir nonācis krāšņs, informatīvs atlants ar ilustrācijām, kurš aicina doties skaistā ceļojumā pa mūsu planētu Zemi. Aizraujošais stāstījums, daudzās kartes un fotogrāfijas iepazīstinās tevi ar mūsu pasauli un atklās katra kontinenta īpašo valdzinājumu un dabas bagātības. Tā būs tikšanās arī ar planētas iedzīvotājiem un pārsteidzoši daudzveidīgo dažādu zemju kultūru. Lai brīnumains ceļojums!

Nāc un ieritinies azotē! Sirsnīgi stāsti un dzejolīši omulīgam vakaram

Nāc un ieritinies azotē! Sirsnīgi stāsti un dzejolīši omulīgam vakaram
Kad pienāk vakars, ērti ieritinies gultā, atšķir šo burvīgo grāmatu un lasi pats vai kopā ar vecākiem. Būs tik jauki iedraudzēties ar mazo Lācēnu, Lapsēnu vai Zilonēnu, kā arī iepazīties ar ņipro Bebrīti, Susurīti vai Trusēnu! Smaidu raisīs arī sirsnīgās ilustrācijas – varbūt vēlāk redzēsi mīlīgos zvēriņus savos krāsainajos sapņos? Ļaujies brīnumu pilniem piedzīvojumiem!

100 dzīvnieku stāsti

100 dzīvnieku stāsti.

Šajā krājumā iekļautas 100 brīnišķīgas pasakas, kur aizrautīgi darbojas Disneja studijas animācijas filmu varoņi – dzīvnieciņi. Dodies līdzi zvēriņiem uz meža pļavu, džungļu biezokni, cirka arēnu vai zemūdens dzīlēm, un lai aizkustinošie stāsti sagādā prieku un neaizmirstamus mirkļus gan grāmatas lasītājam, gan mazajam klausītājam!

Meiteņu albums

Meiteņu albums

Tavās rokās atrodas dzīvespriecīgs, īpaši meitenēm piemērots albums, kurā pierakstīt gan dažādus sīkumus, gan ļoti būtiskas idejas. Tajā tu varēsi zīmēt, darboties ar krāsām, atbildēt uz interesantiem jautājumiem par sevi, ģimeni un draugiem un ļaut vaļu savai mākslinieciskajai iztēlei un fantāzijai. Saderam, ka tev nebūs garlaicīgi?

Zēnu albums

Zēnu albums
Tavās rokās atrodas dzīvespriecīgs, īpaši zēniem piemērots albums, kurā pierakstīt gan dažādus sīkumus, gan ļoti būtiskas idejas. Tajā tu varēsi zīmēt, darboties ar krāsām, atbildēt uz interesantiem jautājumiem par sevi, ģimeni un draugiem un ļaut vaļu savai mākslinieciskajai iztēlei un fantāzijai. Saderam, ka tev nebūs garlaicīgi?

Draudzības komanda. Saliec attēlus!

Draudzības komanda. Saliec attēlus!

Šī jaukā grāmatiņa pastāstīs tev par Zibens Makvīna un viņa draugu aizraujošajiem piedzīvojumiem. Kopā ar māmiņu vai tēti lasi grāmatu, izpēti ilustrācijas, izjauc un atkal saliec attēlus īpašajos lodziņos. Tas ir pavisam viegli, turklāt trenē pirkstu motoriku!

Svinam svētkus! Saliec attēlus! My Little Pony

Svinam svētkus! Saliec attēlus! My Little Pony

Šī jaukā grāmatiņa pastāstīs tev, kā ponijmeitenes sarīkoja sev skaistus svētkus! Kopā ar māmiņu vai tēti lasi grāmatu, izpēti ilustrācijas, izjauc un atkal saliec attēlus īpašajos lodziņos. Tas ir pavisam viegli, turklāt trenē pirkstu motoriku!

Labais dinozaurs. Krāsojamā grāmata. Ar uzlīmēm. Disney

Labais dinozaurs. Krāsojamā grāmata. Ar uzlīmēm. Disney
Kā ritētu dzīve uz Zemes, ja pirms 65 miljoniem gadu asteroīds būtu palidojis planētai garām un milzu dinozauri neizzustu? Iepazīsties ar labsirdīgo apatozauru Arlo un dodies kopā ar viņu aizraujošā ceļojumā, kura laikā dinozaurēns sastaps negaidītu ceļabiedru – puisēnu vārdā Spots. Lai veicas krāsu darbi kopā ar animācijas filmas «Labais dinozaurs» varoņiem!

Krāso dzīvnieciņus! Littlest Pet Shop. Ar uzlīmēm

Krāso dzīvnieciņus! Littlest Pet Shop. Ar uzlīmēm
Šajā grāmatā tu sastapsi sirsnīgus, mīļus dzīvnieciņus, kuriem prāts nesas uz rotaļām. Tevi iepriecinās krāsu darbiņi, lappuses, kur pašam zīmēt, kā arī uzlīmes, kuras jāielīmē atbilstošās vietās. Paņem krītiņus, zīmuļus vai flomāsterus un dodies ciemos pie jaukajiem zvēriņiem!

Uzdevumi. Ledus sirds. Disney

Uzdevumi. Ledus sirds. Disney
Annai un Elzai tīk jautrība un piedzīvojumi, turklāt viņas ar prieku risina dažādus uzdevumus. Pievienojies arī tu māsām un viņu sirsnīgajiem draugiem šajā aizraujošajā grāmatā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu