Sākusies Margaritas Vilcānes jubilejas koncertu sērija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar vētrainām stāvovācijām un patiesu publikas mīlestību ceturtdien koncertzālē «GORS» sākās Latvijas estrādes karalienes Margaritas Vilcānes jubilejas koncertu sērija. Pēc 10 gadus ilgas klusēšanas šī ir Margaritas atgriešanās uz skatuves.

Joprojām spilgta, majestātiska un neatkārtojama - tieši tāda ir Margarita Vilcāne, kuras jubilejas koncertā līdzās gaviļniecei uz skatuves bija mūziķu ansamblis Kristapa Krievkalna vadībā, kā arī īpašie viesi - Lāsma Kugrēna, Ginta Krievkalna, Ingus Pētersons, Laimis Rācenājs, Žoržs Siksna, Raimonds Ozols un Ādažu vīru vokālais ansamblis komponista Gunāra Freidenfelda vadībā. Koncertā Cēsīs īpašo viesu pulkam pievienosies arī Viktors Lapčenoks, bet Rīgā - Inese Galante.

«Esmu atnākusi pie jums, lai pateiktu līdz šim nepateikto,» koncerta sākumā, uzrunājot skatītājus, teica M.Vilcāne.

Koncertā «Margarita» skanēja tādi dziedātājas hiti kā «Balta saule», «Latgalei», «Tāls Parīzes radio», «Dziesmiņa par pazaudēto laiku», «Kaktuss» un citas tautā pazīstamas un iemīļotas dziesmas.

Uz koncertu Vidzemes koncertzālē svētdien biļetes vairs nav pieejamas, bet uz koncertu 16. decembrī koncertzālē «Rīga» (tas notiks tieši Margaritas Vilcānes dzimšanas dienā) «Biļešu paradīzes» kasēs nopērkamas pēdējās biļetes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu