Vai Seisuma pamet eksprezidentu Bērziņu?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dzeltenajā presē paklīdušas runas, ka bijušā Valsts prezidenta Andra Bērziņa (71) un viņa sievas Daces Seisumas (42) attiecības piedzīvo krīzi un laulātie pat, iespējams, vairs nedzīvo kopā, raksta žurnāls Vakara Ziņas.

Tāpat prese novērojusi, ka pēdējā laikā vairs abi neizejot sabiedrībā kopā. Aizdomāties par krīzi abu attiecībās liek arī Seisumas teiktais intervijā «Klubs». «Viņam, kad salīdzina savu vecumu ar manējo, šķiet, ka esmu vēl jauna, ka man joprojām ir tie 28, kad iepazināmies.

Viņam šķiet, ka tikai viņš var atnākt mājās un justies noguris, bet man ir jārosās

visu laiku,» Seisuma klāsta. Viņa neslēpj, ka abu starpā bijuši arī strīdi, pēc kuriem reizēm laulātie nepārmij ne vārda.

Bērziņa paziņu lokā runā, ka Dace Seisuma kopā ar abu kopīgo dēlu dzīvo Vecrīgas apartamentos, bet bijušo valsts galvu tur nemanot, raksta žurnāls «Vakara Ziņas».

«Saprotu jūsu interesi, bet atbildi un komentāru par jūsu jautājumu nevaru sniegt,» bijušā valsts pirmā pāra laulības dzīvi žurnālam «Vakara Ziņas» komentēja eksprezidenta sekretāre Anda Pečule.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu