Izdots jauns albums izlases sērijā «Lielā Ziemassvētku izlase»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc sešu gadu pārtraukuma laists klajā jauns dziesmu albums izlases sērijā «Lielā Ziemassvētku izlase», informē «Mikrofona ierakstu» pārstāvji. Šī dziesmu izlases sērija aizsākās 2002. gadā un līdz 2009. gadam tika izdotas četras šādas izlases, kas vienmēr bijušas ļoti pieprasītas un populāras.

Pēc kārtas piektajā izlasē iekļautas 20 populāru izpildītāju Ziemassvētku un ziemas noskaņu dziesmas. Jaunajam izdevumam ir mainīts līdz šim ierastais dizains. Par sērijas jaunā izdevuma dizainu tagad parūpējies mākslinieks Artūrs Tigulis. Jaunā albuma iepakojums izlasei tagad ir videi draudzīgāks un veidots nevis no plastmasas, kā iepriekšējiem izdevumiem, bet gan no kartona.

Foto: Publicitātes foto

Jaunajā izlases sērijā izdotajā albumā iekļautas dziesmas, kuras izpilda tādi mūziķi kā Lauris Reiniks, «Musiqq», Zigfrīds Muktupāvels, Raimonds Pauls, Laima Vaikule, Normunds Rutulis, projekts «Tev tuvumā», Ainars Virga, «bet bet» un citi. Izlasē atrodams arī unikāls un agrāk nepublicēts Aivara Brīzes, emocionāli izpildītās dziesmas «Cik klusa nakts» ieraksts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu