Komponistu Morikoni šokē Tarantino filmu vardarbīgums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itāļu komponists Ennio Morikone atzinis, ka viņu šokējusi vardarbība amerikāņu režisora Kventina Tarantino filmās. Morikone sacerējis mūziku vairākām slavenām filmām. Lai arī viņa skaņdarbi bijuši iekļauti iepriekšējās Tarantino filmās, gaidāmais vesterns «The Hateful Eight» ir pirmais, kuram Morikone speciāli izveidojis skaņu celiņu.

«Mani iespaidojusi un pat šokējusi vardarbība viņa filmās,» intervijā laikrakstam «The Telegraph» teica komponists. «Taču pēc pārdomām par šo tematu nonācu pie secinājuma, ka, jā, mūs šokē viņa vardarbības šausmīgums, taču viņš vienmēr ir apspiestā pusē.»

«Es domāju, ka viņš par padarīto pelnījis ko ļoti īpašu,» režisoru paslavēja 87 gadus vecais Morrikone.

«The Hateful Eight» 25. decembrī iznāks ASV, bet citviet pasaulē filma gaidāma janvāra sākumā.

Kinolentes darbība norisinās Vaiomingas štatā neilgi pēc Pilsoņu kara beigām. Aktieru sastāvā ir Brūss Derns, Semjuels L.Džeksons, Maikls Madsens, Kurts Rasels un Ambera Tamblina. Džeksons spēlē noziedznieku ķērāju pret atlīdzību, savukārt Rasels un Derns iejutušies Amerikas Konfederācijas ģenerāļu lomās, Madsens atveido kovboju, bet Tamblina - gūstekni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu