Video: Lēbs Marokā izmēģina Dakāras rallijreida auto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Peugeot

Debiju Dakāras rallijreidā nākamā gada sākumā piedzīvos deviņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Lēbs.

Lai arī sportistam ir pieredze dažāda tipa sacīkšu trasēs un autosporta disciplīnās, un aiz muguras ir Marokas rallijreids, 2016.gada Dakāra viņam būs pirmās šāda mēroga sacensības, kurās par vērtīgajām sekundēm un minūtēm jācīnās autobraukšanai nepiemērotā apvidū. To, kā Lēbam veiksies, redzēsim jau nākamā gada sākumā. Tehnika sportistam katrā ziņā ir konkurētspējīga, bet skolotāji - ļoti pieredzējušie Stefans Peterhansels un Karloss Sainss.

Dakāras rallijreids startēs 3.janvārī Buenosairesā un finišēs gandrīz divas nedēļas vēlāk citā Argentīnas pilsētā, Rozārio - 16.janvārī. Rozārio, starp citu, autosporta faniem jau ir pazīstama, jo tikai pirms divām nedēļām šeit norisinājās pasaules rallijkrosa čempionāta noslēdzošais posms, kurā debiju World RX Team Austria sastāvā piedzīvoja 2015.gada Eiropas S1600 klases rallijkrosa čempions Jānis Baumanis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu