Eklstouns velta kritiku FIA prezidentam Todam

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta vadītājs Bērnijs Eklstouns nav apmierināts ar Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidenta Žana Toda darbu, uzskatot, ka viņš sporta jomā nav pārāk ieinteresēts.

Tods FIA prezidenta amatā tika ievēlēts 2009.gadā, bet pirms diviem gadiem viņš šajā postenī tika pārvēlēts.

«Tods dara daudz citu lietu - viņš ir vairāk ieinteresēts ceļu drošībā nekā F-1 čempionātā vai autosportā kā tādā,» uzskata Eklstouns. «Varbūt viņam vajadzētu nedaudz atkāpties un ļaut par F-1 jomu rūpēties kādam citam no FIA organizācijas.»

Eklstouns un Tods šomēnes tika aicināti nākt klajā ar risinājumiem, lai pārvarētu pašreizējās F-1 čempionāta problēmas. Abiem savi priekšlikumi jāiesniedz līdz janvāra beigām.

F-1 čempionāta vadītājs uzskata, ka Tods varētu nebūt cilvēks, kas aizstāvētu viņu pret dažādām komandu interesēm, pretēji iepriekšējam FIA prezidentam Maksam Moslijam.

«Todam visu patīk atrisināt demokrātiskā ceļā, tā ir viņa lielākā problēma. Viņš vēlas, lai visi būtu laimīgi un apmierināti. Savukārt, kamēr pie stūres bija Moslijs, viņš cerēja, ka ir celmlauzis pareiziem lēmumiem un pārējie viņam piekritīs,» izteicās Eksltouns.

Kā zināms, šogad par F-1 čempionu otro sezonu pēc kārtas kļuva britu sportists Lūiss Hamiltons no «Mercedes» komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu