Piektdien apbalvos 2015.gada labākos sportistus Jūrmalā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 11.decembrī, Jūrmalas pilsētas dome apbalvos 2015.gada labākos Jūrmalas sportistus. Gada balva sportā kūrortpilsētā tiek piešķirta jau septiņpadsmito gadu, lai uzslavētu sportistu panākumus un pateiktos tiem, kuri veicinājuši veselīgu un sportisku dzīvesveidu jūrmalnieku vidū. Apbalvojumus piešķirs arī labākajiem sportistu treneriem, skolotājiem, sporta klubiem ar augstākajiem sasniegumiem un komandām.

Nominācijā «Gada sportists Jūrmalā» izvirzīti: pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, dambretists Guntis Valneris, kurš ieguvis 1.vietu Pasaules kausa kopvērtējumā klasiskajā dambretē, handbolists Viktors Turkupols, komandas «Jūrmalas Sports» un Latvijas izlases vārtsargs. Uz Gada sportistes titulu pretendē septiņcīņniece Laura Ikauniece-Admidiņa, vieglatlēte Jeļena Čelnova-Prokopčuka, pludmales volejboliste Laura Tīna Graudiņa un karatiste Marija Luīze Muižniece. Vērtējot sportistus, tiek ņemti vērā sasniegumi un rezultāti pasaules, Eiropas, Baltijas un Latvijas čempionātos un sacensībās.

Balvu par mūža ieguldījumu Jūrmalas sporta attīstībā saņems Natālija Maculēviča, mākslas vingrošanas trenere ar gandrīz 50 gadu darba stāžu. Trenere savas darba gaitas Jūrmalā uzsākusi 1968. gadā un ir sagatavojusi daudzas Latvijas izlases dalībnieces.

Balvai «Gada sporta notikums Jūrmalā» nominēti četri lielākie un nozīmīgākie sporta pasākumi, kas notika Jūrmalā šajā gadā: «2015 CEV Eiropas čempionāts pludmales volejbolā «Jurmala Masters», Latvijas skolu sporta un prāta spēļu «ZZ Čempionāts» fināls, kurā piedalījās ap 6000 skolēni no visas Latvijas, Pasaules kausa posms ielu vingrošanā un starptautiskās sacensības mākslas vingrošanā «Mazā un lielā grācija 2015». Kopumā 2015.gadā Jūrmalā rīkots vairāk nekā 400 dažāda mēroga sporta sacensību un pasākumu vairāk nekā 20 sporta veidos.

Kopumā apbalvojumi tiks piešķirti 12 nominācijās: «Gada sportists Jūrmalā», «Gada sportiste Jūrmalā», «Gada sportists Jūrmalā tehniskajos sporta veidos», «Gada treneris Jūrmalā», «Gada komanda Jūrmalā», «Gada labākā komanda individuālajos sporta veidos», «Gada sporta notikums Jūrmalā», «Gada sporta skolotājs», «Gada sporta klubs», «Gada uzlecošā zvaigzne sportā», «Gada sporta seniors» un Gada balva par mūža ieguldījumu Jūrmalas sporta attīstībā.

www.jurmala.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu