«Saimniekšova» Gunda plāno iziet pie vīra!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Viena no skandalozākajām saimniekšova dalībniecēm, Gunda, atzinusies, ka dzīve pēc šova mainījusies strauji - viņa saderinājusies un grasās drīzumā tērpties baltā līgavas kleitā!

Tiesa, līgavainis nav neviens no TV ekrānos redzētajiem saimniekiem - tas ir kāds pusis, kurš meiteni uzrunājis pēc šova. Iespējams,tur savu lomu nospēlēja seksīgā fotosesija pie skandalozā fotogrāfa Aleksandra Sokolova.

Gunda Jandava šo ziņu apstiprinājusi šova veidotājiem. Līgavaiņa vārdu šova dalībniece neatklāj, tomēr pačukstējusi, ka puisis ir hokejists.

«Saimniekšova» dalībniece atklāj, ka viss ir atkarīgs no cilvēka: «Dzīvē visādi notiek. Ja tu satiec cilvēku un tev liekas, ka ir, tad dzīve var ļoti krasi mainīties. Turklāt es netaisos precēties jau rīt.»

Portālam «skaties.lv» Gunda atklāj, ka

saderināšanās esot tikai formalitāte. Primārais viņai joprojām ir skolas pabeigšana un stabila darba atrašana.

Atgādinām, ka apmēram pirms mēneša par vienu no apspriestākajiem pāriem Latvijā kļuva «Saimniekšova» dalībnieki Guna un Ģirts, kuri, dodoties ceļojumā uz Gruziju, publiski strīdējās un apvainoja viens otru. Pāra strīds nebeidzās vien televīzijas šovā, bet publiski turpinājās arī ārpus tā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu