Aplūko! Pēdējā meitene, kuras kailfoto rotās «Playboy» atvērumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Playboy/Sasha Eisenman

25 gadus vecā modele Kristija Gareta (Kristy Garett) no Tbilisi, Gruzijā, kura runā sešās valodās, būs 749. un pēdējā kailfoto modele žurnālā «Playboy». Savukārt pēdējā modele, kas pozēs uz žurnāla vāka, būs leģendārā 48 gadus vecā seriāla «Baywatch» aktrise Pamela Andersone (tas būs viņas 15. Playboy vāks).

Jau ziņots, ka vīriešu žurnāls «Playboy» oktobrī paziņoja, ka pārstās publicēt atvērumus ar pilnīgi kailu sieviešu fotogrāfijām

Lēmums nepublicēt kailfoto pieņemts pēc tam, kad žurnāla galvenais redaktors septembrī tikās ar tā dibinātāju Hjū Hefneru, teicis uzņēmuma vadītājs Skots Flanderss (Scott Flanders). Tikšanās notika Hefnera privātmājā «Playboy Mansion» Losandželosā. Flanderss atzina, ka kailfotogrāfijas ir kļuvušas «nemodernas» interneta laikmetā. «Tagad jūs esat viena [datorpeles] klikšķa attālumā no jebkura iedomājama seksa akta par velti. Tātad šai ziņā tas ir vienkārši nemoderni,» sacīja Flanderss.

Žurnāls savulaik bija ieguvis ievērību ar to, ka lauza tabu, kurš neļāva parādīt sievietes kailas.

Šādi mainīts «Playboy» tiks izdots no nākamā gada marta; tajā vēl arvien būs redzamas sievietes, nofotografētas provokatīvās pozās, bet ne kailas.

Foto: Playboy/Sasha Eisenman

Modele Kristija Gareta ir piedalījusies vairākās modes skatēs, kā arī pozējusi žurnāliem «GQ», «Cosmopolitan» un «Grazia France».

Meitene ir lepna, ka var pozēt «Playboy». «Vēlos būt daļa no šā Amerikas stāsta,» viņa komentē.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu