Subaru WRX STI iegūs hibrīddzinēju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Subaru esot iecerējuši nākamās paaudzes WRX STI apgādāt ar hibrīddzinēju. Par to, atsaucoties uz saviem informācijas avotiem, ziņo izdevums Motoring.

Paredzams, ka WRX STI hibrīddzinēju veidos 2 litru opozītmotors ar turbo kompresoru un elektromotors, kurš palīdzēs griezt aizmugurējos riteņus. Hibrīdsistēmas kopējā jauda būs 326 zirgspēki jeb par 26 zirgspēkiem lielāka nekā šobrīd sedana karstajai versijai, atzīmē Motor.ru.

Subaru inženieri ir pārliecināti, ka hibridizētā WRX STI vidējais degvielas patēriņš būs tikai 6,5 litri uz 100 kilometriem. Vienlaikus pastāv iespēja, ka WRX STI iegūst arī no rozetes lādējamu plug-in modifikāciju un tās oficiālais degvielas patēriņš varētu būt vēl ievērojami zemāks.

Gaidāms, ka nākamās paaudzes Subaru WRX STI sedans ar hibrīddzinēju tiks prezentēts 2017.gadā. Plug-in hibrīdmodelis dienas gaismu savukārt varētu ieraudzīt gadu vēlāk.

Patlaban WRX STI tiek komplektēts ar 2,5 litru četru cilindru bokserdzinēju, kurš attīsta 300 ZS un 407 Nm. Tas tiek komplektēts ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu un līdz 100 km/h automobili paātrina 5,2 sekundēs. Automobiļa maksimālais ātrums ir 255 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu