Rīgas stilīgākās personas steidz novērtēt jaunu dārgas kosmētikas veikalu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

3.decembra vakarā zīmols «L'Occitane» atvēra otro veikalu Rīgā. Atklāšanas ballītē viesiem bija iespēja pamēģināt populārā zīmola kosmētiku, kā arī baudīt dažādas uzkodas un vīnu, lai nosvinētu īpašo mirkli.

Viesi varēja fotografēties pie foto sienas, kura, kā jau pienākas kosmētikas zīmolam, bija spilgta, krāsaina, un ikviens labprāt sevi iemūžināja.

Veikals tika atklāts ar lentes pārgriešanu, kas kalpoja kā svinīgais vakara mirklis, pēc kura sekoja pāris īsas uzrunas un neoficiālā daļa.

Izstaigājot un apskatot veikala produkciju, saņemot interesējošo preču paraudziņus, nekas jau nebeidzās, viesus ar dziesmām priecēja franču šansona dziedātāja, kuras balss un klavieru spēle lika ikvienam pievērsties meitenei un muzikālajās pauzēs nesarunāties savā starpā.

Tāpat viesi varēja apmeklēt zīlnieci, kura ar taro kāršu palīdzību viesiem zīlēja nākotni. Pie maģijas pavēlnieces izveidojās gara sieviešu rinda, kuras vēlējās uzzināt, kas tās gaida nākamajā gadā.

Viesiem dodoties prom, tika pasniegtas dāvanas, kas īpaši sajūsmināja viesus šajā Ziemassvētku laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu