Kozlovskis atturas komentēt runas par iespējamo valdības krišanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) norāda, ka valdība turpina strādāt un valdības iespējamā krišana šobrīd nav dienaskārtībā, līdz ar to no plašākiem komentāriem par šiem jautājumiem viņš atturas.

Kozlovskis atkārtoti uzsvēra, ka šobrīd valdība un premjerministre Laimdota Straujuma (V) turpina strādāt, turklāt partijā «Vienotība» nekas oficiāli nav spriests par iespējamo valdības krišanu, līdz ar to «no interpretācijām» viņš vēlas atturēties.

Ministrs šodien Briselē piedalās kārtējā Eiropas Savienības (ES) Tieslietu un iekšlietu ministru padomes sanāksmē, kurā ES valstu ministri turpina diskutēt par pretterorisma un migrācijas jautājumiem.

Jau ziņots, ka pēdējā laikā politikas kuluāros aktīvi tiek runāts par iespējamo valdības nomaiņu. Straujuma vakar pēc partijas valdes sēdes atkārtoja iepriekš pausto: «Es esmu teikusi - katrai valdībai reiz pienāk gals, un tad, kad tas būs pienācis, es ziņošu.» Taujāta par partijas atbalstu, Straujuma atbildēja: «Mēs strādājam kopā. Ir dažādi periodi, bet kopumā es gribu pateikt paldies vairākiem cilvēkiem, no kuriem es jūtu šo atbalstu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu