5.decembrī Ziemas tirdziņš Jūrmalā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 5. decembrī, Dubultu laukumā notiks Ziemas tirdziņš, radošās darbnīcas un amatnieku meistarklases, svētku kulminācijā svinīgi iededzot pilsētas galveno egli kopā ar Jūrmalas teātra aktieriem un Ziemassvētku vecīti.

Ziemas tirdziņš

Kraukšķīgas piparkūkas, Latvijas amatnieku darinājumi, salda karstvīna smarža – šo īpašo, tikai Ziemassvētkiem raksturīgo sajūtu varēs baudīt Ziemas tirdziņā no plkst. 12 līdz 17.

Radošās darbnīcas, amatnieku meistarklases lieliem un maziem

No plkst. 12 līdz 16 mazie svētku apmeklētāji varēs darboties dažādās radošajās darbnīcās, bet pieaugušie – vērot amatnieku vadītās meistarklases. 5. decembrī arī Jūrmalas Mākslas skolā Strēlnieku prospektā 30 no plkst. 12 līdz 15 darbosies astoņas radošās Ziemassvētku darbnīcas.

Muzikālie priekšnesumi

Ar īpašiem muzikāliem priekšnesumiem visus priecēs enerģisks un pozitīvs mūziķu trio «3Live Project» – dīdžejs, trompete un perkusijas. Eksperimentālu pieeju dažādās etnomūzikas intonācijās varēs baudīt muzikālās apvienības «Raxtu Raxti» priekšnesumos, savukārt uz bērnu ballīti ielūdz bērnu vokālais ansamblis «Knīpas un Knauķi» ar programmu «Mazo bizoņu dziesmas».

Ziemassvētku egles iedegšana

Galvenais notikums šajā dienā, protams, būs egles iedegšana. Plkst. 16 kopā ar Jūrmalas teātra aktieriem sāksies Ziemassvētku sajūtu maratons! Jūrmalā ieradīsies Ziemassvētku vecītis, lai kopā ar jums iedegtu Jūrmalas galveno Ziemassvētku egli un aizsāktu Ziemassvētku gaidīšanas laiku.

Pāri ielai – izstāde «#Džemma 90»

Iepretim Dubultu laukumam, mākslas stacijā «Dubulti» 5.decembrī pēdējo dienu būs apskatāma izstāde «#Dzemma 90», kur eksponēti septiņu Latvijas jauno mākslinieku - Paulas Zariņas, Kristiana Brektes, Indriķa Ģelža, Arņa Balčus, Raita Hroloviča, Kristas Dzudzilo un Darjas Meļņikovas – darbi. Izstāde ir oriģināls sveiciens gleznotājai Džemmai Skulmei90.dzimšanas dienā, interpretējot un apcerot mākslinieces talanta un personības apskatus. Izstāde atvērta stacijas darba laikā.

www.jurmala.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu