Rīgas «Dinamo» dodas ļoti svarīgā izbraukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» ar līgumreisu trešdien dodas divu spēļu izbraukumā uz pēdējo ziemas olimpisko spēļu norises vietu Sočiem un Tatarstānas galvaspilsētu Kazaņu, kur tiksies ar Rietumu konferences komandu HK «Soči» (3. decembrī) un divkārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem «Ak Bars», vēsta vienības mājas lapa.

Ar komandu kopā ir arī iepriekšējā mačā ar Arta Ābola vadīto, Edgara Masaļska pārstāvēto Toljati «Lada» (2:0) galvas traumu guvušais amerikāņu uzbrucējs Tims Sestito. Taču traumas Rīgā turpinās dziedēt uzbrucēji Nikolajs Jeļisejevs un Armands Bērziņš.

«Dinamo» komandas ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs iepriekš aģentūrai TASS norādīja, ka šīs Rīgas vienībai būs ļoti svarīgas spēles, īpaši galvenajam trenerim Kari Heikilem, kura pozīcija ieņemamajā amatā nav droša.

«Lēmums [par galvenā trenera atstādināšanu] varētu tikt pieņemts, var netikt. Tā kā savā laukumā zaudējām, mums priekšā principiāla un svarīga cīņa ar HK «Soči». Saprotam, ka 25. decembrī līgā noslēdzas pāreju periods, tāpēc skatīsimies un domāsim,» sacīja Sējējs.

Latvijas kluba treneri izbraukumā līdzi ņēmuši 25 hokejistus, no kuriem 3 vārtsargus, 9 aizsargus un 13 uzbrucējus.

Rīgas «Dinamo» sastāvs divu spēļu izbraukumā

Vārtsargi: Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks un Salvis Balandīns.

Aizsargi: Stīvens Seigo, Tomāšs Kundrāteks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Edgars Kulda, Māris Bičevskis, Vitālijs Pavlovs un Frenks Razgals.

Ar «Ak Bars» «Dinamo» spēkiem mērosies 5. decembrī.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 35 spēlēs izcīnītu 41 punktu šobrīd ieņem priekšpēdējo, 13. pozīciju. Savukārt HK «Soči» aizvadījusi par spēli vairāk un ar 58 punktiem ir sestajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu