Briest gada neparastākās kāzas un Ginesa rekords

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Sākusies pretendentu pieteikšanās nākamā gada neparastākajām kāzām, kas Latvijai var nest arī jaunu Ginesa rekordu - vienlaikus lidojumā gaisa balonā visvairāk salaulāto pāru!

Neparastās kāzas notiks mīlestības tēmai veltītā un Latvijā nebijušā ziemas gaisa balonu festivālā Love Cup, kas no 11. līdz 14. februārim risināsies Jēkabpilī un tai līdzās esošajos Salas, Krustpils un Viesītes novados, jeb vienā vārdā sakot - Sēlijā.

Festivāls vienkopus pulcēs 30 labākos balonu pilotus no tuvākām un tālākām zemēm.

Vairāku dienu garumā gaisa balonu piloti sacentīsies dažādās disciplīnās un skatītājus priecēs kā debesīs, tā arī uz zemes. Taču par mīlestības tēmai veltītā ziemas gaisa balonu festivāla Love Cup kulmināciju kļūs 14. februāris - Sv.Valentīna diena, kad pāriem no visas Latvijas būs unikāla iespēja laulāties lidojuma laikā gaisa balonā.

Piesakoties pietiekamam pāru skaitam, Latvijai pastāv iespēja festivālā uzstādīt jaunu pasaules Ginesa rekordu - vislielākais vienlaikus lidojumā gaisa balonā salaulāto pāru skaits!

Pāri, kas jūt - ir pienācis īstais laiks precēties un precēties vajag kā neparasti, savu dalību rekorda kaldināšanā var pieteikt, aizpildot anketu portālā skaties.lv.

Precēties gatavo pāru pieteikumi tiek gaidīti līdz 14.decembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu