Jenny May: «Man Ziemassvētki asociējas ar kņudošu sajūtu vēderā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja Jenny May un grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš pirms Ziemassvētkiem dosies īpašā svētku koncerta turnejā, kurā dziedās ikviena iemīļotas svētku dziesmas, pieturoties pie klasiskā skanējuma.

Laikā, kad ir ļoti aktuāli dažādi moderni risinājumi Ziemassvētku dziesmām, dziedātāji centās pieturēties pie oriģinālā skanējuma, lai saglabātu vienkāršību, lai ikvienam ir skaidrs tas, ko dziedātāji dzied un par ko viņi dzied.

«Par to esam saņēmuši jau ļoti daudz atzinīgu vārdu. Tāpat dziedāsim tautā ļoti zināmas dziesmas tieši tāpēc, ka tā mums pašiem ir lieliska iespēja izdziedāt tieši to repertuāru, kas mums jau no bērnības nāk līdz,» nosaka Jenny May.

Māksliniece uzskata, ka Ziemassvētkos ir jābūt tam brīnumam, ko mēs ikviens izjutām bērnībā, tam ir jāsaglabājas visu cauru dzīvi. Savu svētku vēstījumu dziedātāji nodos ar dziesmām.

Gan Jenny May, gan Normunds Pauniņš vēlas dziedāt kopā ar klausītāju, lai dziesma kā lūgšana aiziet līdz debesīm.

«Man Ziemassvētki asociējas ar kņudinošu sajūtu vēderā - tā ir līdzīga tai, kā kad tikko esi iemīlējies. Kaut kas ļoti sen gaidīts pēkšņi piepildās,» Ziemassvētku nozīmi dzīvē raksturo Jenny May.

Interesantais koncerta salikums – Jenny May un Normunds Pauniņš radās, jo mākslinieki jau sen ir pazīstami, kā nekā bieži sanāk tikties kopīgos pasākumos, tāpat mākslinieki ir ļoti dažādi, kas rada lielisku muzikālu mijiedarbību vai vienu veselumu. Treškārt - abiem māksliniekiem mīļākie svētki ir Ziemassvētki.

Svētku koncertu «Roka uz sirds» mākslinieki aicina apmeklēt šādās pilsētās: 18. decembris - Saldus Sv. Jāņa ev. luteriskā baznīca, 19. decembris - Mālpils muiža, 23. decembris - Rīgas Svētā Jāņa baznīca, 26. decembris - Cesvaines ev. luteriskā baznīca, 27. decembris - Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrāle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu