Evija Vēbere izdod jaunu EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Igor Izo

Pirms pāris mēnešiem rakstā «Pašmāju mūzikā iemirdzas jaunas dziedātājas» (skat. resursus) jau minējām vairākas jaunas latvju dziedātājas, kuras popularitāti necenšas iegūt TV šovos, bet gan mēģina pievērst sev uzmanību ar pašu sacerētu mūziku. Viena no rakstā minētajām bija ventspilniece (absolvējusi Ventspils Mūzikas vidusskolu) Evija Vēbere, kura vairākus gadus mūziku studē Nīderlandē, Prinča Klausa konservatorijā Groningenā. Pavisam nesen meitene atgriezusies Latvijā.

Pagājušogad Vēbere jau laida klajā savu pirmo ierakstu «Dream Whispers», kurā pašas sacerēta eksperimentāla popmūzika sakausēta ar džeza mūzikas aranžējumiem. Savukārt jaunākais Vēberes muzikālais projekts ir «Howling Owl». Tas tapis kopā ar serbu bundzinieku Lavu Kovaču.

«Dance for Common Sense» ir pirmais «Howling Owl» albums, un tajā dziedātāja vairāk eksperimentē ar sintezatora iespējām un balsi, savukārt Kovačs muzikālo pavadījumu ierakstījis dzīvajā.

Ieraksts veikts šā gada septembrī Serbijā.

howlingowl.net

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu