Foto: Konkursa «Vecmāmiņa 2015» finālā tiek dejota erotiska deja

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

29.novembrī Jūrmalā tika aizvadīts konkursa «Vecmāmiņa 2015» fināla pasākums, kurā noskaidroja Latvijas talantīgāko un skaistāko vecmāmiņu. Konkurss norisinājās jau ceturto gadu un pulcēja atraktīvākās vecmāmiņas no visas Latvijas.

Dažādu konkursa gadu vecmāmiņas ieradās uz finālu ar savām uzvaras lentēm, kroņiem, skaistiem vakartērpiem, lai spīdētu šajā īpašajā dienā – 2015.gada finālā.

Vecmāmiņas pirms fināla satika cita citu, kā nekā daudzas no iepriekšējām sezonām nebija tikušās veselu gadu, jo tieši katra gada konkursa fināls ir kā salidojums citu gadu vecmāmiņām. Starplaikos žūrijas locekļi, vecmāmiņas un viesi varēja fotografēties pie īpašas foto sienas, kā arī baudīt vīnu.

Vecmāmiņas astoņās nedēļas sacentās dažādās kategorijās, izglītojās, mainīja ārējo veidolu, ļāvās lielam piedzīvojumam, kurš paliks atmiņās uz visu dzīvi.

Sievietes devās uz Likteņdārzu stādīt koku, apmeklēja dažādas lekcijas par veselīgu uzturu, apmeklēja sporta zāli, mainīja savus stilus, mācījās defilēt, sevi pasniegt, brīvi justies uz skatuves.

29. novembrī skaistajām karalienēm bija jādemonstrē visas šīs prasmes, kā arī savi talanti, sievietes gan dziedāja, gan dejoja tautiskās dejas, lasīja dzeju, un bija pat īpašs pārsteigums – erotiska deja ap striptīza stieni.

Žūrijas ādā iejutās dejotājs Rolands Šteinbergs, dejotāji Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, dizainers Aleksandrs Pavlovs un daudzi citi.

Vairāk nekā piecas stundas ilgajā konkursā uzvaras laurus plūca vecmāmiņa no Balviem - Anita Strapcāne, kura ieguva arī portāla «Tvnet» simpātiju balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu