Dziesmas un trakas dejas valda šova «Izklausies redzēts» banketā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

29.novembrī noslēdzās televīzijas šovs «Izklausies redzēts». Šovā uzvaras laurus plūca Dailes teātra aktieris Kristaps Rasims. Pēc šova dalībnieki, šova lielākie palīgi tikās muzikālajā klubā «Happy Days &Nights» lai svinētu šova beigas un Kristapa panākumus.

Šova bankets atšķīrās no citu šovu ballītēm ar to, ka šajā ne mirkli neapklusa smiekli, dziesmas un dejas. Dalībnieki nesēdēja pie galdiņiem un nenodevās melanholijai, bet veidoja sev un saviem draugiem ballīti.

Ikviens dalībnieks kāpa uz muzikālā restorāna «Happy Dadys & Nights» skatuves un izpildīja savas labākās šova dziesmas, kā arī dažādas jaunas dziesmas. Visvairāk izcēlās grupas «Flame & The Roltones» dalībnieks Atis Zviedris, kurš jebkurā brīdī spēj kāpt uz skatuvi un izdomāt dažādus atraktīvus pantiņus.

Kamēr viens dalībnieks uzstājās, citi dalībnieki to atbalstīja ar dejām, gan dodoties uz skatuves, gan zālē.

Dalībniekus atbalstīja arī viņu otrās pusītes, par ko īpaši sajūsminājās aktieris Kristaps Rasims, kā nekā tieši šova laikā viņš bildināja savu mīļoto sievieti, aktrisi Baibu Neju.

Aktīvākā dejotāja bija zīmola «Salt» īpašniece Indra Salcēviča, kura atbalstīja dalībniekus gan uz skatuves, gan zālē dejoja solo, skanot dziedātājas Bejonsē dziesmai «Who run the world».

Tāpat līdz pat pieciem rītā ne mirkli nebeidzās šampanietis, kuru viesi labprāt baudīja, kā nekā šovā pavadītas tik daudzas nedēļas un dalībnieki bija pelnījuši atpūtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu