«Rīgas» hokejisti sagrauj pastarīti «Dinamo-Raubiči»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Latvijas komanda «Rīga» savā pēdējā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē pirms gandrīz mēnesi ilga pārtraukuma svētdien savā laukumā ar 9:1 (1:0, 3:0, 5:1) pieveica turnīra pastarīti Minskas «Dinamo-Raubiči» no Baltkrievijas.

Latvijas vienība nu ir izcīnījusi četras uzvaras pēc kārtas, kas gan visas gūtas tieši pret «Dinamo-Raubiči».

«Rīgas» komanda sastāvā ar diviem vārtiem izcēlās Gatis Sprukts un Vlads Vulkanovs.

Lai gan pirmās trešdaļas laikā rīdziniekiem izdevās gūt tikai vienus vārtus, ko paveica Kirils Galoha, turpinājumā «Rīga» nākamo 40 minūšu laikā guva astoņus vārtus, tiekot pie iespaidīgas uzvaras.

Abas komandas savā starpā divreiz tikās jau pagājušās nedēļas nogalē, kad «Rīga» izbraukumā uzvarēja ar 7:2 un 4:2. Savukārt sestdien rīdzinieki savā laukumā bija pārāki ar 6:2, pirmoreiz šosezon izcīnot trīs panākumus pēc kārtas.

Pēc svētdienas mača «Rīgas» hokejistiem būs gandrīz mēnesi ilgs pārtraukums, jo Latvijas U-20 izlasei gaidāma dalība pasaules čempionātā. Nākamā spēle būs gaidāma vien Ziemassvētku dienā.

Pirms spēļu sērijas ar Minskas hokejistiem Latvijas komandai bija izdevies gūt tikai vienu uzvaru iepriekšējos 12 mačos.

Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā «Rīga» ar 27 punktiem 23 spēlēs ieņem sesto vietu starp astoņām komandām, bet «Dinamo-Raubiči» ar vienu punktu ir ne tikai divīzijas, bet arī līgas pārliecinoši vājākā komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu