Rīgā ir par vienu kvalitatīvu modes namu vairāk. Ielūkojies atklāšanas ballītē!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

26.novembra vakarā durvis vēra dizaineres Helēnas Šoudas jaunais modes nams «Helen Chaude». Jaunā modes nama atklāšana, jaunā tērpu kolekcija ir veids, kā Helēna nosvin desmit gadus modes biznesā.

Modes māksliniece Helen Chaude modes biznesā darbojas jau vismaz desmit gadus un beidzot piepildījusi sapni par personīgo modes namu, kuru atvērusi bez sadarbības partneriem, tādā veidā neatskaitoties citiem, bet darot tikai to, ko vēlas viņas sirds un radošums.

Viesus jau pie ieejas sagaidīja pati Helēna, piedāvājot vīnu vai šampanieti, kuru varēja baudīt visu vakaru, arī neoficiālajā daļā neaptrūkās burbuļojošā dzēriena.

Viesi, gaidot vakara kulmināciju – modes skati, baudīja uzkodas, sveica Helēnu, kā nekā gandrīz ikviens viesis ieradās ar milzīgiem ziedu pušķiem, kurus sniedza dizainerei.

Arī Helēna bija parūpējusies par pārsteigumu viesiem, ikviens vēlējās nofotografēties pie īpašās foto sienas, kura bija veidota no zāles, dzīvajiem ziediem un uz mirkli palīdzēja atgriezties vasarā.

Modes skati viesi sagaidīja ar lieliem aplausiem, parādot dizainerei, ka bija vērts censties un neatmest visam ar roku, bet atjaunot modes namu un turpināt darboties.

Visvairāk viesi runāja par pēdējā uznāciena skaisto, melno, seksīgo kleitu, kuru savā īpašumā vēlējās iegūt ikviena pasākumu apmeklējošā dāma.

Viens ir skaidrs, nākamā vasara paies spilgtu toņu, dzīvespriecīgu krāsu apģērbā.

Vakaru noslēdza kopīga tortes ēšana, jo kas gan par modes nama dzimšanas dienu bez īpašās svētku tortes.

Pasākumu apmeklēja uzņēmēja Svetlana Leva, dziedātāja Kamilla, modes blogere Alīna Kellere, modes blogere Karīna Zu, televīzijas sejas Lelde Lietaviete un Jeļena Gricuka, modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, duets Alekss Silvērs un Liera Štein, dziedātāja Natālija Tumševica, dziedātāja Laura Raila, šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece Anna Lieckalniņa, uzņēmēja Mārīte Kola un daudzi citi.

Modes nams tika atklāts mākslinieces draugu un amata brāļu lokā, radot mājīgu un siltu atmosfēru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu