10 neveiksmīgākās šā gada Holivudas filmas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Žurnāls «Forbes» izveidojis sarakstu ar šā gada Holivudas lielākajām neveiksmēm, proti, filmām, kuras nav attaisnojušas uz tām liktās komerccerības. Starp šā gada lielākajām neveiksmēm ir lentes, kurās spēlējuši tādi slaveni aktieri Džonijs Deps un Zaks Efrons, liecina «Forbes» veidotais saraksts, taču šie vārdi nav spējuši glābt filmu no izgāšanās. Savdabīgajā topā ir arī filmas, kurās piedalījies Bredlijs Kūpers, Šons Penns un Bils Marijs. Saraksts veidots, ņemot vērā to, cik no filmas budžeta atpelnīts, tās izrādot kinoteātros līdz 18. novembrim.

 
Foto: Kadrs no filmas

10. «Mortdecai»

Džonija Depa 60 miljonu dolāru budžeta filma «Mortdecai» («Mortekajs») ar nopelnītiem 47 miljoniem dolāru ir saraksta 10.vietā. Režisors Deivids Keps vienkopus bija sapulcinājis tiešām greznu Holivudas ziedu - jau minēto Depu, Gvinetu Paltrovu, Jūenu Makgregoru, Polu Betaniju, Olīviju Mannu un daudzas citas slavenības.

Atpelnīti 79%

Komēdijas «Mortekajs» stāsts ir aizgūts no pasaulslavenā rakstnieka Kirila Bonfiljoli (Kyril Bonfiglioli) septiņdesmitajos gados radītā kulta varoņa Mortekaja piedzīvojumiem. Lords Čarlijs Mortekajs ir ekscentrisks britu aristokrāts, mākslas priekšmetu kolekcionārs, kura morāles standarti krietni atšķiras no sabiedrībā pieņemtajiem.

Apgāds «Dienas Grāmata» šogad izdevis divas grāmatas par Mortekaja piedzīvojumiem.

 
Foto: Kadrs no filmas

9. «Aloha»

Par spīti spožajai aktieru plejādei, kurā bija arī Bredlijs Kūpers un Emma Stouna, Havaju salās uzņemtā romantiskā komēdija «Aloha» bija viena no visvairāk publicitāti ieguvušajām šī gada neveiksmēm. Filmas budžets bija 37 miljoni dolāru, bet tās ieņēmumi - tikai 26,3 miljoni dolāru.

Atpelnīti 71%

 
Foto: Kadrs no filmas

8. «We Are Your Friends»

Zeka Efrona filma «We Are Your Friends» («Mēs esam tavi draugi») topā ierindota astotajā vietā. Tās budžets bija seši miljoni dolāru, bet ieņēmumi - 3,6 miljonus dolāru.

Atpelnīti 60%

 
Foto: Foto no filmas

7. «American Ultra»

Šajā asa sižeta filmā galvenajās lomās ir «Krēslas» zvaigzne Kristena Stjuarte un «The Social Network» galvenās lomas atveidotājs Džese Eizenbergs. Tās budžets bija 28 miljoni dolāru, bet ieņēmumi - tikai 15,4 miljoni dolāru.

Atpelnīti 55%

 
Foto: Kadrs no filmas

6. «Self/Less»

Režisora Tarsema Singa filma «Ne/Sevī» (Self/Less) piedāvāja skatītājiem iepazīt pasauli, kurā par naudu iespējams nopirkt visu – arī cita cilvēka ķermeni, kad paša ķermenis kļuvis neārstējami slims. Tādi aktieri kā Bens Kingslijs, Raiens Reinolds, Viktors Gārbers un Natālija Martinesa diemžēl neglāba šo lenti.

Budžets 26 miljoni.

Ieņēmumi - 12.3.

Atpelnīti 47%

 
Foto: Kadrs no filmas

5. «Jem and the Holograms»

Filma par meiteņu popgrupu «Jem» tika balstīta uz astoņdesmito gadu televīzijas seriāla «Jem and the Holograms» motīviem. Lai arī filmai nebija liels budžets, tikai 5 miljoni, tāpat ieņēmumi bija mazāki (2,3).

Atpelnīti 46%

 
Foto: Kadrs no filmas

4. «Unfinished Business»

«Unfinished Business» - komēdija, kurā galveno lomu atveido Vins Vons (Vince Vaughn), no 35 miljoniem atpelnīja 41% - 14,4 miljonus dolāru.

 
Foto: Kadrs no filmas

3. «Blackhat»

Holivudas skaistuļa Krisa Hemsvorta (Chris Hemsworth) filma «Blackhat» par kibernoziedzniekiem no 70 miljoniem atpelnīja tikai 28%.

Atpelnīti 28%

 
Foto: Kadrs no filmas

2. «The Gunman»

Šona Penna trilleris «The Gunman» («Šāvējs»), kas izmaksāja 40 miljonus dolāru, arī nespēja savākt pilnas zāles. Tā ieņēmumi bija 10,7 miljoni dolāru.

Atpelnīti 27%

 
Foto: Kadrs no filmas

1. «Rock The Kasbah»

Pirmo vietu šajā topā ieņem Bils Marijs. Viņa filma «Rock the Kasbah» («Austrumu dēka»), kuras veidošana izmaksāja aptuveni 15 miljonus dolāru, ienesa vien 2,9 miljonus dolāru.

Atpelnīti 19%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu