Foto: Aktieri Kristīne Nevarauska un Dainis Gaidelis atklāj «Spēlmaņu nakts 2015» deju zāli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

23.novembrī norisinājās prestižās balvas «Spēlmaņu nakts» pasniegšanas ceremonija. Ceremonija ir lieli svētki ikvienam, kurš apmeklē teātri vai darbojas tajā, kā nekā tiek novērtēts teātru darbinieku paveiktais darbs gada laikā.

Kā jau pienākas, pēc ceremonijas seko neoficiālā daļa, kurā aktieri var satikt citu teātru aktierus, nodoties sarunām, baudīt vīnu vai doties dejot dzīvās mūzikas pavadībā.

Deju grīdu atklāja aktieri Kristīne Nevarauska un Dainis Gaidelis, kuri vēlu parādījās banketa telpās, bet atnākot drīz vien devās uz deju placi.

Kolēģi mirkli uzkavējās sarunās ar amata brāļiem, bet tautā iemīļotās dziesmas tomēr mudināja priekšroku dot dejai.

Sirsnīgi sarunājoties un dejojot valsi, aktieri uz deju zāles grīdas pavadīja vairākas dziesmas. Gan Kristīne, gan Dainis lieliski prot dejot valsi, un, vērojot viņus dejojam, dejošana ikvienam likās viegla un gaisīga.

Mākslinieku priekšzīme kalpoja par labu piemēru citiem, un pēc viņiem mūzikas ritmiem ļāvās arī citi pāri, piemēram, aktieris Artis Robežnieks ar kundzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu