Ozols un Kodek ceļo «Atpakaļ nākotnē»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju hiphopa spīdeklis Ozols, kura nule klajā laistais jaunais albums nominēts pirmajai «Austras» balvai, kopē ar elektroniskās mūzikas mākslinieku Kodek laidis klajā plates tituldziesmas «Atpakaļ nākotnē» video.

Videoklipā Kodek pavadībā Ozols tiek aizvests starpgalaktiskā ceļojumā uz planētām, par kuru eksistenci nojauš tikai filmas «Star Trek» kuģa «USS Enterprise» kapteinis Džeimss Tiberiuss Kērks, bet viss ceļojums noslēdzas planētā «Flopijs», kurā, kā izrādās, vēl joprojām valda astoņdesmito gadu noskaņas un mode. Planēta «Flopijs» ir kā laika kapsula, kurā izbijušas un sen neredzētas slavenības vēl joprojām ir aktuālas.

Nupat izdotais albums ir Ozola piektais studijas darbs, kurā iekļautas 12 dziesmas, kas tapušas periodā no 2012. gada līdz pat šā gada rudenim, tostarp singli «Piemēri» (2013), «Sapņotājs» (2013), «Ilgojos» (2014), «Mirāža» (2012) un jaunākais singls «Superhaips» (2015). Albuma tapšanā piedalījušies bītmeikeri Oriole, NiklāvZ, H.Šteins, studijas producenti - ansis («Dirty Deal Audio»), D.Muižnieks un J.Kalve («Labo ierakstu studija»), viesmākslinieki - Edavārdi, Nātre, Raymoha, Roberts, Kodek, scratch no DJ Dzee, taustiņus iespēlējuši P. Upelnieks un K.Indrišonoks.

Jaunais albums pieejams straumēšanas servisos Spotify, Deezer, iTunes, digitāli iegādājams ozols.bandcamp.com. Albuma vinila plates PRE-ORDER, CD par īpašu cenu un T-krekli pieejami www.atpakalnakotne.lv un veikalā HOODSHOP, Rīgā, Brīvības ielā 72 k2.

«Atpakaļ nākotnē» prezentācijas pasākums notika 12. novembrī Rīgā, klubā ONE ONE. Koncertā piedalījās viesmākslinieki - Kodek, Edavārdi, Nātre, Raymoha, Kurts, Roberts, DJ Dzee, Spatz Beatz. Muzikālo programmu lielajā zālē pēc koncerta turpināja NiklāvZ un Oriole. Chillout zālē vinila plates spēlēja Dj Richi. Pagalmā bija iespēja aplūkot automašīnu «DeLorean DMC12», kas kulta filmā «Back to the Future» bija pārveidota par laika mašīnu un skatāma arī Ozola videoklipā «Superhaips».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu