«Arēna Rīga» tiek pārvērsta motokrosa trasē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Grunts tonnas jau ir atvestas uz «Arēna Rīga», kur rītdien notiks «Arenacross Baltic Cup». 21. novembrī plkst. 18:00 trīsdesmit labākie motosportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas sacentīsies 50cc, MX2 un OpenPro klasēs. Astoņi labākie braucēji noslēgs pasākumu, sacenšoties Superfinālā. Pirmo reizi Baltijā iekštelpu motokross norisinājās Lietuvā 2014. gada oktobrī, bet Latvijā tas tiek rīkots pirmo reizi.

Braucēji varēs izmēģināt trasi tikai sestdien no rīta kvalifikācijas un treniņbraucienu laikā. Tomēr šis motokrosa veids, kas vairāk līdzinās superkrosam, nebūs viņiem pilnīgi jauns. Latvieši Augusts Justs, Dāvis Līvs, lietuvieši Arūnas Gelažninkas, Domantas Jazdauskas, Nerimantas Jucius, igaunis Andero Lusbo jau kāpa uz «Arenacross Baltic Cup» pjedestāla Lietuvā. Ivo Šteinbergs piedalījās «Arenacross» sacensībās ASV.

Būvēt trasi «Arenacross Baltic Cup» organizatori uzsāka jau trešdienas naktī. Tikai dažu dienu laikā «Arēna» tiks pārvērsta trasē, kas atbilst FIM standartiem. Pagriezieni, ciņi, tramplīni, ierobežota telpa atpūtai – braucējiem, kas pretendē uz uzvaru, vajadzēs maksimāli pielietot savas prasmes. «Trase parādīs, kas prot braukt» - saka organizatori, - «precizitāte un ātrums noteiks uzvarētāju – kļūdoties tiks zaudēts laiks un samazināsies izredzes uzvarēt».

Foto: publicitātes

«Arenacross Baltic Cup» skatītāji redzēs arī tādus pazīstamus braucējus, kā Matīss Karro, Dāvis Ivanovs, Ivo Šteinbergs, Kārlis Sabulis, Thomas Sileika, Augusts Justs, Dāvis Līvs, Leons Kozlovskis, Andero Lusbo, Priit Ratsep, Arūnas Gelažninkas, Nerimantas Jucius, Domantas Jazdauskas un daudzus citus. Starp pašiem jaunākajiem sportistiem, kas piedalīsies 50 cc klasē, ir arī divas meitenes - Patrīcija Bērziņa un Evelīna Galeja.

Foto: publicitātes

Pasākumu vadīs Mārtiņš Aleksandrovičs un Jeļena Ušakova. Mārtiņš kopā ar diviem Zviedru braucējiem piedalīsies arī moto frīstaila šovā. Pasākumu organizē Bravo Events sadarbībā ar Lietuvas bērnu motoklubu un Lietuvas motosporta federāciju. Biļetes pārdošanā «Biļešu Serviss» tīklā.

Mārtiņa Aleksandroviča uzaicinājums uz pasākumu:


Matīsa Karro uzaicinājums uz pasākumu:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu