Kaņepes Kultūras centrā uzstāsies Alise Joste

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @krogsaptieka

Kaņepes Kultūras centrā šodien un rīt, 21. novembrī, dziesmas no šoruden iznākušā albuma «Hardships are Ships» izpildīs mūziķe Alise Joste, piedaloties arī autores dzīvesbiedram Kārlim Jostam un mūziķim «Shipsi» jeb Jānim Šipkēvicam, informēja mūzikas ierakstu izdevniecības «I Love You Records» pārstāve Dace Volfa.

«Līdz šim savas dziesmas ar pavadošo sastāvu esmu izpildījusi tikai vienreiz, un tas, šķiet, bija tālajā 2010.gadā. Tā kā albumā iekļautās dziesmas ir tādas, kuras izpildīt vienai kļūst jau diezgan sarežģīti, tad aktuāls kļuva jautājums, kā to realizēt «dzīvajā«. Pēc palīgiem tālu nebija jāmeklē. Josts un Šipkēvics pieliks savas prasmīgās rokas un balsis, lai būtu tik skaisti kā vēl nekad. Iesaku nepalaist garām, jo nākamā reize droši vien būs vēl pēc pieciem gadiem,» stāsta Joste.

Jostes koncerti Kaņepes Kultūras centrā sāksies plkst.21.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Kaņepes Kultūras centrā.

Jostes otrais albums «Hardships are Ships» nāca klajā 23. oktobrī un ir pieejams digitāla ieraksta un vinila plates formātā. Joste to ieskaņoja pašas spēkiem savās lauku mājās, pēcapstrādi veica Gatis Zaķis, bet māsterēja ASV skaņu inženieris Džo Lamberts, kurš palīdzējis tapt albumiem arī tādiem māksliniekiem kā «The National», Šarona van Etena, Sondre Lerke un daudziem citiem. Ar šo ierakstu Joste turpina sadarbību ar mūzikas apgādu «I Love You Records», kas izdeva arī viņas debijas ierakstu 2011. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu