Foto: Dziedātājs Markus Riva Krievijā iegūst prestižu mūzikas balvu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

19.novembrī Maskavā, Kremlī norisinājās prestižās balvas «Russian music box» apbalvošanas ceremonija, kurā uzvaras laurus kategorijā «Gada labākais izrāviens» ieguva neviens cits kā mūsu pašu dziedātājs un dīdžejs Markus Riva.

Dziedātājs Markus Riva par balvu sacentās ar Krievijā populāriem jaunajiem izpildītājiem tajā skaitā šova «Gribu pie Meladzes» uzvarētājiem, grupu «M Band», un apsteidza tos.

Foto: facebook.com

Meladzes veidotajā šovā Markus Riva ar savu grupu ierindojās otrajā vietā; pateicoties balvai, viņš ir ieguvis revanšu pār savu zaudējumu un pierādījis, ka ne uzvara ir galvenais, bet tas, kā tu izmanto šova sniegto popularitāti.

Pēc balvas saņemšanas Markus ierakstīja portālā «Facebook»: - Šodien saņēmu savu pirmo mūzikas balvu! Liels prieks un paldies visiem, kas atbalsta un tur īkšķus! Liels prieks nest Latvijas vārdu arī ārpus robežām!

Foto: Facebook

Balvu pasniegšanas ceremoniju Markus Riva apmeklēja uzņēmējas Santas Kolas pavadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu