Gaidīšana ir galā! Jaunais «Zoolander 2» rullītis klāt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Visi skaistie cilvēki, sarosieties! Zūlanders ir atgriezies! Tīmeklī nonācis amerikāņu aktiera un režisora Bena Stilera (Ben Stiller) jaunās filmas «Zoolander 2» reklāmas rullītis, kurā turpinās 2001. gadā klajā laistās filmas «Zoolander» varoņu - izskatīgo modeļu Dereka Zūlandera un Hansela Makdonalda (Ouvens Vilsons) piedzīvojumi. Šoreiz abu uzdevums ir ne tikai labi izskatīties, bet arī glābt pasauli.

Filmā abiem modeļiem jānoskaidro, kurš ir tas ļaundaris, kurš sistemātiski nogalina skaistos cilvēkus, to skaitā tādas slavenības kā Mailiju Sairusu (Miley Cyrus), Džastinu Bīberu (Justin Bieber) un Ašeru (Usher).

Rullītī redzams, ka jaunā supermodeļa lomā iejuties britu aktieris Benedikts Kamberbačs (Benedict Cumberbatch), tiesa, Zūlanders un Hansels īsti netiek skaidrībā par to, kāds ir modeļa dzimums.

Slepenās aģentes lomā iejutusies Penelope Krusa (Penelope Cruz), bet galvenā ļaundara modes dizainera Mugatu lomā jaunajā filmā atgriezīsies Vils Ferels (Will Ferrell).

Scenārija autors ir pats Stilers un Džastins Terū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu