Kritiķi nopeļ Brūsa Vilisa tēlojumu Brodvejas izrādē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Teātra kritiķi nopēluši aktiera Brūsa Vilisa tēlojumu rakstnieka Stīvena Kinga romāna «Misery» («Mizerija») iestudējumā Brodvejā.

Holivudas filmu aktiera sniegums tika nodēvēts par «nāvīgi garlaicīgu» un «šausminoši neveiksmīgu Brodvejas debiju». Kritiķi arī sūdzējās, ka pusotru stundu garā izrāde neesot spējusi uzturēt tādu spriedzi kā grāmata vai «oskarotā» 1990.gada filma.

«Jūs drīzāk izjutīsiet šermuļus, sēžot pa pusei atdzisušā pirtī,» norāda laikraksta «The New York Times» žurnālists. «Kaut arī izrāde balstīta uz vienu no Stīvena Kinga baisākajiem romāniem, varu apzvērēt, ka tā jūs nepārbiedēs. Taču tas netraucēs tiem apmeklētājiem, kuri iegādājās biļetes, lai redzētu vaigā spraiga sižeta filmu varoni.»

Viliss spēlē rakstnieku Polu Šeldonu, kuru pēc autoavārijas savā varā tur kaismīga fane.

Vietne «Deadline» kritizējusi Vilisu par ausī paslēpta mikrofona lietošanu, ar kura palīdzību viņam tiek nodiktēts teksts. «Ja varat samierināties ar faktu, ka 90 minūšu izrādē spriedze valda vien piecas sekundes, tad jūs ieraudzīsiet jaunāku un ļoti patīkamu Vilisu,» norāda interneta vietne.

«Viliss spēlē Polu tik pliekani un pasīvi, ka tas ir par kūtru pat pie gultas piesaistītam varonim,» raksta žurnāls «Entertainment Weekly».

Taču atsauksmēs slavināta otra galvenās lomas tēlotāja Lorija Metkalfa, kura iepriekš bijusi redzama seriālos «Roseanne» («Rozanna») un «The Big Bang Theory» («Lielā sprādziena teorija»).

«Visi dara labāko, ko spēj, izņemot vienu vīru, kurš vainojams pie augstajām biļešu cenām,» norāda ziņu aģentūra AP. «Laikam neviens nav pateicis Vilisam, ka viņš spēlē trillerī. Varbūt kādam vajadzētu to pateikt viņa mikrofonā.»

Iestudējums tiks izrādīts «Broadhurst» līdz nākamā gada 14.februārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu