Rīgas «Dinamo» šodien Jekaterinburgā cīnīsies ar «Avtomobilist»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Noslēdzošo spēli četru maču izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, Jekaterinburgā tiekoties ar vietējo «Avtomobilist». Spēle sāksies pl. 16 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Somijas speciālista Kari Heikiles vadītā vienība uz Jekaterinburgu devās no Hantimansijskas, kur ar 1:2 atzina «Jugra» komandas pārākumu.

Tikmēr «Avtomobilist» savā pēdējā mačā ar 3:4 savā laukumā pēcspēles metienu sērijā piekāpās Artūra Kuldas pārstāvētajai Helsinku «Jokerit», piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas.

«Dinamo» komandas uzbrukuma līderis ir Lauris Dārziņš, kas līdzšinējos mačos izcēlies ar 7 vārtu guvumiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. «Avtomobilist» rezultatīvākais spēlētājs ar 23 punktiem (14+9) ir 20 gadus vecais uzbrucējs Anatolijs Goliševs.

Nākamās trīs spēles «Dinamo» hokejisti aizvadīs savā laukumā. Pirmā no tām 24. novembrī «Arēnā Rīga» pret HK «Soči».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 31 spēlē nopelnītiem 36 punktiem ieņem priekšpēdējo, 13. pozīciju, kamēr «Avtomobilist» ar tikpat mačos iegūtiem 49 punktiem ir ceturtā spēcīgākā Austrumu konferencē.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs četru spēļu izbraukumā

Vārtsargi: Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels.

Aizsargi: Stīvens Seigo, Tomāšs Kundrāteks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Edgars Kulda, Māris Bičevskis un Vitālijs Pavlovs.

Izbraukumā līdzi nedevās savainotais uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs un cits uzbrucējs Roberts Locāns, kurš palīdz HK «Rīga» komandai svarīgās Krievijas Jaunatnes hokeja čempionāta (MHL) spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu