Liepājas 1.Rokkafejnīcas telpās tiks atvērts jauns klubs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Viena no Latvijas visu laiku slavenākajām izklaides vietām Liepājas 1.Rokkafejnīca 5.decembrī uzsāks jaunu dzīvi ar jaunu programmu un nosaukumu - «Vecais Vikings».

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja «Neatkarīgā Mūzikas Producentu Grupa», jaunie kluba īpašnieki apzinās, ka Liepājas 1.Rokkafejnīca kādreiz bija pilsētas simbols un tai bija sava īpaša aura, bet tagad jaunatvērtais klubs sola nedaudz mainīt tradīcijas un neaprobežoties tikai ar rokmūziku.

Par kluba izklaides programmu gādās «Neatkarīgā Mūzikas Producentu Grupa», kas ar mākslinieku menedžmentu un pasākumu organizēšanu nodarbojas jau vairāk kā 15 gadus.

«Neatkarīgā Mūzikas Producentu Grupa» sola, ka izklaides programma būt interesanta un piesātināta, līdz ar to klubā tiek gaidīta dažāda vecuma auditorija. Apmeklētājiem būs iespējas baudīt dažāda veida un stila mūziku un satikt populārākos Latvijas māksliniekus. Informācijai par pasākumiem varēs sekot «Vecais Vikings» mājas lapā, kā arī sociālajos tīklos.

Kluba telpas tematiski būs sadalītas divās daļās. Pirmais stāvs tiks atvēlēts jauniešiem un aktuālākai deju mūzikai. Savukārt otrajā stāvā katru piektdienu un sestdienu uzstāsies populārākie Latvijas šlāgermuzikanti.

«Vecais Vikings» savās telpās gaidīs apmeklētājus ne tikai naktī, bet arī dienā, kad būs iespējams izbaudīt gardu maltīti, par ko rūpēsies jau daudziem iecienītā restorāna «Vecais Kapteinis» profesionālā pavāru komanda.

Atklāšanas pasākumā, kluba pirmajā stāvā uzstāsies dziedātājs Ivo Fomins ar grupu, savukārt otrajā stāvā varēs izdancoties kopā ar grupu «Lauku Muzikanti».

Ieeja klubā būs bezmaksas.

Galdiņu rezervācija tiks uzsākta 20.novembrī.

Decembra un janvāra «Vecais Vikings» programma:

* Pirmais stāvs: Ivo Fomins, Liene Greifāne, Super Star Orchestra, Nikolajs Puzikovs, Rassell & Sabīne Berezina, Olas, Miks Dukurs, Roberts Lejasmejers, Tranzīts.

* Otrais stāvs: Lauku Muzikanti, Liepavots, Galaktika, Inga un Normunds, Hameleoni, Credo, Yenny May & Normunds Pauniņš, Andris Kivičs, Brīvdiena, Žoržs Siksna, Normunds Rutulis, Ivars Pētersons Band, Klaidonis, Apvedceļš, Liene Šomase, Tērvete, Ginc un Es, Vēja Runa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu