Miris «Motorhead» agrīnā sastāva bundzinieks Fils Teilors

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skumja vēsts smagā roka cienītājiem - 61 gada vecumā trešdien miris leģendārās rokgrupas «Motorhead» agrīnā sastāva bundzinieks Fils Teilors (Phil Taylor), pazīstams arī kā «Philthy Animal», ziņo ārvalstu prese, atsaucoties uz grupas biedra Edija Klārka (Eddie Clarke) paziņojumu ceturtdien «Facebook».

«Viņš bija slims jau labu laiku, taču viņa aiziešana nepadara šo faktu vieglāk panesamu,» Klārks raksta. «Es pazinu Filu, kad viņam bija tikai 21, un viņš bija ļoti īpašs personāžs. Par laimi, mēs paguvām radīt daudz fantastiskas mūzikas kopā.»

Nāves cēlonis netiek atklāts.

Fils Teilors bija «Motorhead» bundzinieks no 1975. līdz 1984. gadam (viņš stājās Lucas Fox vietā), un tad no 1987. gada līdz 1992. Viņš ieskaņojis lielākos grupas grāvējus - «Overkill» un «Ace of Spades».

Viņa divu basbungu spēle tādās dziesmās kā «Overkill» bija būtisks pavērsiens smagajā mūzikā, un «thrash metal» žanra izveidē.

«Kad es pirmo reizi dzirdēju «Overkill» 1979. gadā, tas «norāva man jumtu»,» reiz izteicies «Metallica» bundzinieks Lars Ulrihs.

Sociālajos tīklos daudzi rokmūziķi dalās ar šo sēru vēsti, arī «Guns N’ Roses» ģitārists Slešs (Slash).

Arī Ozijs Osborns raksta: «Viņš bija lielisks draugs - izcils bundzinieks. Lai tev vieglas smiltis! Tiesa, viņš man palika parādā 500 dolāru no mūsu kopīgā izbrauciena uz Lasvegasu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu