Uzņems dokumentālo filmu par Kventinu Tarantino

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzņems dokumentālo filmu par amerikāņu kinorežisoru Kventinu Tarantino, kurā būs iekļautas intervijas ar viņa filmu aktieriem Semjuelu Džeksonu, Džonu Travoltu un Kristofu Valcu, ziņo britu laikraksts «The Guardian». Filmu «21 Years: Quentin Tarantino» («21 gads: Kventins Tarantino») uzņems režisore Tara Vuda.

Viņa piedalījusies arī kinolentes «21 Years: Richard Linklater» («21 gads: Ričards Linkleiters»). Abas filmas «balstītas uz ideju, ka pirmais 21 darba gads nosaka mākslinieka karjeru», norāda kino žurnāls «Variety».

«Kventins ir visrevolucionārākais, atšķirīgākais mūsdienu režisors. Netrūkst viņa kolēģu stāstu par to, kā viņa neparastais stils tiek iedzīvināts kino ekrānos,» norāda Vuda.

Producenti atklāj, ka daudzi Tarantino filmu aktieri un sadarbības partneri piekrituši sniegt intervijas filmai. To vidū ir Džkesons, Travolta, Valcs, Lūsija Liu, Dženifera Džeisone Leja un Džeimijs Fokss.

Tarantino devītā pilnmetrāžas filma «The Hateful Eight» gada nogalē iznāks ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu