Rīgas «Dinamo» šodien cīņa Omskā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Turpinot četru spēļu izbraukumu pēc pārtraukuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, šodien maču Omskā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas spēkiem mērosies ar vietējo «Avangard» vienību. Spēle sāksies pl. 15 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Izbraukumu Kari Heikiles vadītā Rīgas komanda sāka otrdien, kad, zaudējot četrus vārtus trešajā trešdaļā, ar 1:5 Astanā piekāpās «Baris» vienībai.

«Esam tiešām ļoti dusmīgi par šādu rezultātu. Nākamajā spēlē ir jādara viss, lai iegūtu punktus,» pēc šā mača «Dinamo» mājas lapā citēts pieredzējušais aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Tikmēr «Avangard» piedzīvojusi trīs neveiksmes pēc kārtas, turklāt visas savu līdzjutēju priekšā.

Abām komandām šī būs pirmā savstarpējā spēle šajā sezonā.

«Avangard» uzbrukuma līderis ir čehs Vladimirs Sobotka, kurš 24 spēlēs izcēlies ar 12 vārtu guvumiem un 8 rezultatīvām piespēlēm. Ilggadējā Omskas kluba uzbrucēja Aleksandra Perežogina rēķinā ir 9 vārtu guvumi un tikpat piespēles.

Savukārt Rīgas «Dinamo» sastāvā visvairāk punktu (6+12) iekrājis kapteinis Lauris Dārziņš.

Nākamā spēle «Dinamo» hokejistiem paredzēta sestdien Hantimansijskā pret «Jugra».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 29 mačos nopelnītiem 34 punktiem šobrīd ieņem pēdējo, 14. vietu. Kamēr «Avangard» tikpat spēlēs sakrātie 46 punkti dod ceturto pozīciju Austrumu zonā.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs četru spēļu izbraukumā

Vārtsargi: Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels.

Aizsargi: Stīvens Seigo, Tomāšs Kundrāteks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš,Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Edgars Kulda, Māris Bičevskis un Vitālijs Pavlovs.

Izbraukumā nav devies savainotais uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs un cits uzbrucējs Roberts Locāns, kurš palīdzēs HK «Rīga» komandai svarīgās Krievijas Jaunatnes hokeja čempionāta (MHL) spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu