Strēlnieku laukumā šovakar dārdēs «Skyforger»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Neilands speciāli TVNET

Trešdien, 2015. gada 11. novembrī, Strēlnieku laukumā pie Latvijas Okupācijas muzeja, kā katru gadu, tradicionāli tiks svinēta Lāčplēša diena. Koncertprogrammā iekļautas vairākas ar folkloru saistītas apvienības - vīru kopa «Vilki», folkloras un seno cīņu kopa «Vilkači», folkloras kopa «Skandinieki», kā arī Latvijas pagānmetālisti «Skyforger», kas uz skatuves dēļiem kāps ap plkst. 22.

Grupa šogad izdevusi jaunu albumu «Senprūsija». Nesen klajā laists arī pirmais «Skyforger» DVD.

Atgādinām, ka, godinot Brīvības cīnītājus, 11. novembrī plkst. 18 notiks lāpu gājiens no Rīgas Brāļu kapiem līdz 11. novembra krastmalai. Brāļu kapu Mūžīgā piemiņas uguns tiks nogādāta uz uguns plosta un palaista Daugavā – Latviešu strēlnieku un Brīvības cīnītāju piemiņai, kuru atdusas vietas mums nav zināmas. Pie Brīvības pieminekļa lāpu gājiena dalībnieki piedalīsies latviešu karavīriem veltītajā svētbrīdī plkst. 19:00 – 19:20, bet uzreiz pēc tā Strēlnieku laukumā piedzīvosim Latviešu strēlnieku bataljona dibināšanas simtgades daudzinājumu plkst. 19:30 – 21:00, kas noslēgsies ar uguns plosta palaišanu Daugavā.

Ikviens, kam svarīga Latvijas brīvības cīnītāju piemiņa, laipni aicināts piedalīties Lāčplēša dienas svinībās.

Dalība visos sarīkojumos ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu